A Midway csapata örömmel jelenti, hogy az eddig csak XBox-ra és PS2-re készülő legújabb Mortal Kombat epizód Wii-re is napvilágot lát majd.

A Midway csapata ma jelentette be, hogy az októberben Xbox-ra és PS2-re érkező Mortal Kombat: Armageddon egy új platformon is elérhető lesz, így a jövendőbeli Wii tulajok dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis az eddig megjelent összes szereplőt felvonultató játék, 2007-ben érkezik a Nintendo új masinájára.

UPDATE: Közben a Midway újabb bejelentésre szánta el magát. A srácok ma adták hírül, hogy a PS2-es verzióból egy Premium Editiont is kiadnak, mely az alapjáték mellett számos finomsággal szolgál majd a kedves rajongóknak. Ilyen extra például a bónusz dvd, mely egy hatvanperces "History of Fatalities" videót, valamint egy ötvenperces, a Mortal Kombat szereplőit bemutató múvit tartalmaz. Ezenkívül Ed Boon gyönyörű munkáit is belepasszírozták a Premium Edition-be, mely természetesen különleges dobozképpel kerül majd a boltok polcaira. Bővebben a bónusz cuccokról erre olvashattok!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás