Oldal kiválasztása

Metal Gear Solid és Everquest mozik a láthatáron

Metal Gear Solid és Everquest mozik a láthatáron

Egyre több nagy sikerű játékból készül filmadaptáció. Az egyik ilyen említésre méltó készülő alkotás a Warner Bros. berkeiben készülő World of Warcraft egész estés mozi. Úgy tűnik, a Sony sem akar kimaradni a jóból…

Egyre több nagy sikerű játékból készül filmadaptáció. Az egyik ilyen említésre méltó készülendő alkotás a Warner Bros. berkeiben készülő World of Warcraft egész estés moziverziója.

Úgy tűnik, a Sony sem akar kimaradni a jóból, ugyanis ma a Gamespot kiszaglászta – a Sony elnöke, Yair Landau pedig megerősítette -, hogy a Sony Pictures Entertainment és a Kojima megegyeztek a játék jogaival kapcsolatban, így minden akadály elgördült, hogy elkészüljön a Metal Gear Solid filmadaptációja, így hát a játékipar egyik legismertebb ikonja, Solid Snake szélesvásznon osztja majd az áldást.

Érdekesség még, hogy a Sony Pictures Entertainment nem csak egy nagy sikerű játék megfilmesítésén gondolkodik, ugyanis a Gamespot cikkéből kiderül, hogy az egyik legnépszerűbb MMORPG, az Everquest is a tervek között szerepel.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »