Oldal kiválasztása

L.A. Street Racing megjelent!

L.A. Street Racing megjelent!

És nem mellékesen ingyenes játékról van szó, már ami a multipalyert érinti.Az Invictus nem bánik szűkmarkúan a játékosokkal. Egy éve a Santa Ride-al, most pedig egy sokkal ütősebb alkotással örvendeztett meg minket így Karácsony közeldetével. Az ajándékjáték címe: L.A. Street Racing

Igen-igen a Street Legal világa éled újjá. Ez a játék csak multiplayerben használható, gyanítom egy teljes játék előszele lehet. (Pontosabban remélem.) De aggódni nem kell, hogy egy ingyenes játékról an szó. Az Invictus logó biztosíték, hogy nem egy árkád játékkal van dolgunk. Na, de nézzünk is bele a játékba. Három pályát(Palo Verdes, Peninsula Rd., Grand Avenue) kapunk indításnak és öt autó(Corus S2, Tatsura RS, Takura Tornado-R, Raptor ZX, Fujin MX) közül választhatunk. Természetesen azért nem liszenszelt autók kaptak helyet újból a játékban ugyanis rommá lehet majd törni őket és a menetközbeni sérülések is kihatással vannak a vezethetőségre. Szóval ha a netkódot finomra tudják csiszolni, akkor nagyon figyelemreméltó játék lesz már így is.

Bevezetésnek ennyi, képek a galériába, én mentem tesztelni. A játékot a SkillGround.com-ról lehet letölteni egy kis regisztráció után.

Update: a megérzésem már meg is erősödött, 2007 február 13-án fog megjelenni a teljes L.A. Street Racing. Addig biztosan lehet nyüstölni az ingyenes multiplayer részt.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »