Oldal kiválasztása

Aranyon a Burning Crusade

Aranyon a Burning Crusade
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mesterlemezre került a WoW kiegészítője, így most már biztos, hogy a január 16-ai dátum tartható. Jó sorbanállást kívánunk, valamint javasoljuk, készüljetek fel hatalmas patch-ek töltögetésére.Az egyik fórumon hintette el az egyik GM, hogy ugyan nem verték nagy dobra, de mesterlemezre került a kiegészítő, így most már a gyártás fázisába került, és így a január 16-ai megjelenés is tartható. Természetesen ez egyben azt is jelenti, hogy, a béta alapján, a most gyártásra küldött verzió még jócskán tartalmaz hibákat és lesz egy halom dolog, amit ki kell javítani már a megjelenésének napján is, úgyhogy készüljetek arra, hogy óriási patch-áradat várható januárban a Burning Crusade mellé.

A patch-ek egy része majd a hibákat, a másik részük pedig azon tartalmakat orvosolják majd, amikkel nem készültek el a fejlesztők időre.

Jó sorbanállást kívánunk a megjelenés napjára azoknak, akik előrendelték a játékot! (Aki ezt eddig nem tette meg, ne nagyon számítson arra, hogy első körben hozzájut a kiegészítőhöz, Collector’s Editionről pedig még kevésbé álmodozhat.)

Translate »