Oldal kiválasztása

Xbox 360-ra játékdömping várható az ünnepekre

Xbox 360-ra játékdömping várható az ünnepekre
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ezen a karácsonyon a Microsoft információi szerint 160 X360-as játék lesz majd elérhető, amik közül válogathatunk a boltokban.Bár hazánkba hivatalosan elég későn érkezett a konzol, most legalább már nem kell attól tartanunk, hogy nem találunk elegendő mennyiségű játékot hozzá, ugyanis az új kiegészítők mellett (Wireless Racing Wheel, Live Vision, HD DVD) egy rakat játékkal is találkozhatunk a boltok polcain.

Lesz itt Viva Pinata, Gears of War, Test Drive Unlimited, Saints Row, Dead Rising, Dead or Alive Xtreme 2, melyek mind-mind arra várnak, hogy az X360-tulajok rávethessék magukat. A sportrajongók sem maradnak stuffok nélkül, hiszen elérhető a Pro Evolution 6, a FIFA 07, vagy éppen a WWE SmackDown vs. Raw 2007. Golfrajongóknak pedig ott a Tiger Woods PGA 07.

És akkor még nem ejtettünk szót az olyan gamékról, mint a Need for Speed Carbon, a Call of Duty 3, a Splinter Cell Double Agent, amelyek mind elérhetők lesznek még az ünnepi szezon vége előtt. Az új évet pedig kezdhetitek majd a Lost Planet: Extreme Condition-nel, amely januárban lát majd napvilágot. Akinek pedig ez sem elég, annak ott van az Xbox Live, ahol szintén tömkelegével találhatók még az érdekesebbnél érdekesebb letöltések.

Translate »