Oldal kiválasztása

Karácsonyi játékötletek az EA-tól

Karácsonyi játékötletek az EA-tól

Az Electronic Arts néhány biztos tippel segít a karácsonyi ünnepek előtt, hogy ne gond és nyűg legyen az ajándékvásárlás, és a megajándékozott is biztosan örüljön figyelmességednek!Az EA összeállításában néhány tipp azoknak, akik úgy döntöttek, hogy játékszoftverekkel szeretnék meglepni ismerőseiket, rokonaikat, szeretteiket.

FIFA 07
A FIFA 07 közel 100 világklasszis futball-versenyzőt vonultat fel, azok egyéni játékstílusával és ismertetőjegyeivel. A játék magyar hangjai a televízióból már jól ismert két sztárműsorvezető, Hajdú B. István és Faragó Richard. A magyar nyelvű kommentárokkal ellátott FIFA 07 még kifinomultabb játékmóddal, továbbfejlesztett Menedzser móddal, Interaktív Liga online játékmóddal és új hanghatásokkal gazdagodott. A focirajongók kincse lehet ez a játék.
A játékról bővebben

A GYŰRŰK URA, HARC KÖZÉPFÖLDÉÉRT

A Gyűrűk Ura játéksorozat egyik vérbeli mozirajongó polcáról sem hiányozhat. A játék Középfölde szívébe vezet, ahol a rajongók újra átélhetik, és megvívhatják a J. R. R Tolkien által megálmodott legendás csatákat. A játékosok közvetlenül irányíthatnak akár száz harci alakulatot az ellenséges erők megtámadásakor vagy egy-egy új terület meghódításakor. A játék mellé több kiegészítő csomag is készül, amely még többféle teremtménnyel és még többféle harcmodorral gazdagítják a játékélményt.
A játékról bővebben

NEED FOR SPEED CARBON
Ez a vagány autóversenyzős játék bevezet az utcai versenyek veszélyes és adrenalinnövelő világába. Teljes erőbedobással küzdhetsz a városért zajló háborúban, hogy átvehesd a hatalmat a riválisaid uralta területeken. A kanyon sziklái között zajló verseny próbára teszi a sofőrök képességét, így aztán egy rosszul bevett kanyar és elvesztheted hírneved vagy területeidet. Az autós játékok kedvelőinek kiváló ajándék ez a forradalmian új játék!
A játékról bővebben

THE SIMS2 HÁZI KEDVENC

A The Sims 2 Házi kedvenc igazi női játék! A játékosok maguk válogathatják össze és kezelhetik a karaktereket, a hatalmas választékból kutya- és macskafajtákat, illetve azok keverékét is kiválaszthatják, új kedvencük teljes design-ját is elkészíthetik: a mintázatát, egyedi felszereléseket és a személyiségét is. A Sims állatka meghálálja a törődést, viszont ha elhanyagoljuk, szétrágott bútorok maradnak csak utánuk! Hölgyek, itt a remek alkalom, hogy gyakoroljanak!
A játékról bővebben

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »