Oldal kiválasztása

PSP – Media Manager

PSP – Media Manager
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelenti a Media Manager for PSP (PlayStation Portable) piaci megjelenését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára PSP-tartalmaik egyszerű átvitelét, megosztását, és kezelését személyi számítógépükön (PC).A Media Manager for PSP szoftver segítségével a felhasználók videofelvételeket, fényképeket, dokumentumokat, internetes tartalmakat és zenei felvételeket vihetnek át a PSP-rendszer és más rendszerek között, egyszerű drag-and-drop módszer használatával. A felhasználók egy időben több elemet is átvihetnek a személyi számítógépről a PSP-rendszerre, ezenkívül előnézeti funkció is segíti a tartalom egyszerű áthelyezését a PSP és egy másik rendszer között.

A Media Manager for PSP a fájlformátumok túlnyomó többségét támogatja, és automatikusan konvertálja a fájlokat, hogy a felhasználók egyszerűen megtekinthessék, vagy megnézhessék a PSP-felhasználók rendelkezésére álló óriási mennyiségű anyagot. A tartalom egyszerű kezelése mellett a felhasználók átvihetik az Internet Explorerben kiválasztott kedvenceiket is PSP-jükre, továbbá egyszerűen készíthetnek biztonsági másolatokat számítógépes játékaikról, és át is helyezhetik játékaik biztonsági másolatait a Memory Stick Duo kártyák között.

„Nagy örömmel jelentjük be a Media Manager for PSP megjelenését az európai piacokon. A Media Manager nagyon sokkal hozzájárul a PSP mindennapi használatához, és gondoskodik arról, hogy minden mai és jövőbeni PSP-felhasználó legnagyszerűbb játszótársa legyen” – mondta Stephane Hareau, a PSP vezető márkamenedzsere, az SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) munkatársa. „A vásárlók mostantól végtelenül egyszerűen rendezhetik és kezelhetik non-game tartalmaikat, például videó-felvételeiket, zenei felvételeiket, fényképeiket PSP-jükön.”

A Media Manager for PSP letölthető €9,99 összeg befizetésével november 3-tól (a részleteket lásd a www.yourpsp.com oldalon), az üzletekben adathordozón pedig €19,99 összegért november 8-tól lesz kapható. A Media Manager for PSP letöltésének ára a PSP-hez kapcsolódó szoftverek árát is tartalmazza.

Támogatott formátumok:

Audio – mp3, ATRAC, wma, wav, pca, ogg, m1a, mpa, m2a, m4a, m4b, aac, mp4

Video – mp4, avi, wmv, mov, qt, dv, mpg, mpeg, mpeg1, mpeg2, mmv, m1p, mp1, mp2, m2t, 3gp, m4v

Image – jpg, jpeg, jpe, jfif, pnp, gif, bmp, dib, tiff, tif

Document – .txt, .rtf, .doc, .wri, .wpd, .wps, .xls, .html, .mht, .htm

Egy egyperces videó körülbelül 3.5MB helyet foglal a Low AVC (384kbps video, 128kbps audio) beállítások mellett, vagy 6.6MB-ot a High AVC-vel (768kbps video, 128kbps audio). Ez azt jelenti, hogy egy 1GB-os Memory Stick Duón több mint 4 órányi videót lehet tárolni az alacsonyabb beállításokkal, míg 2 és fél órányit a jobb minőségben.

Hozzászólások

Translate »