Oldal kiválasztása

Elhalasztották a WoW: TBC megjelenését

Elhalasztották a WoW: TBC megjelenését
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő év januárjára halasztották a kiegészítő megjelenését.Egy már bizonyos, idén nem fog napvilágot látni a World of Warcraft kiegészítője, a Burning Crusade. A hivatalos oldalon is bejelentették azt, amit azok, akik a bétában játszanak már sejthettek, hogy csak jövőre fog napvilágot látni a kiegészítő.

Az ok nagyon prózai: sajnos jelenleg a béta még nincs olyan állapotban, hogy 1-2 hét alatt le lehessen zavarni a tesztelését (67-es szint a jelenlegi elérhető csúcs a 70 helyett, nincsenek flying mountok, több terület zárva van, több instance szintén nem nyitott még ki, tele van hibákkal, befejezhetetlen küldetésekkel, hiányoznak NPC-k sokhelyütt stb.), majd elküldeni mesterlemezre és eljuttatni a boltokba időben.

Kezdjetek el hozzászokni tehát a gondolathoz, hogy nem lesz a karácsonyfa alatt Burning Crusade, azonban mielőtt tolnátok egy /gquit-ot és törölnétek az egészet a fenébe, tudjátok meg azt is, hogy lesz az eredeti klienshez egy patch még karácsony előtt, amely újdonságokat fog majd hozni (content patch). Hogy pontosan mit fog tartalmazni, arról még nincsenek információink, azonban nagy valószínűséggel azzal fogják kárpótolni a játékosokat a késésért, hogy elérhetővé teszik azon dolgokat, amelyeket a kiegészítő megjelenésekor a csak eredeti játékkal rendelkezők számára akartak kiadni.

Valószínűleg ebben nem lesz benne a PvP Arena-rendszer, de a honor rendszert már megújítják, és állítólag az új képességeket és varázslatokat is belerakják a content patch-be.

További információk akkor, ha már pontosabbat tudunk.

Translate »