Oldal kiválasztása

Ősszel indul a FIFA 07 4v4 Focikupa

Ősszel indul a FIFA 07 4v4 Focikupa
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szeptember 1-től lehet regisztrálni az EA országjáró focibajnokságára, a FIFA 07 4v4 Focikupára. Az esemény idén az ország 7 pontján: Miskolcon, Debrecenben, Zalaegerszegen, Pécsett, Győrben, Veszprémben és Budapesten lesznek állomásai a rendezvénynek.Az Electronic Arts (EA) idén immár második alkalommal rendezi meg a tavalyi évben több mint 1100 általános és középiskolást mozgósító országos focibajnokságát, FIFA 07 4v4 Focikupa néven. A már magyar szinkronnal játszható FIFA 07 megjelenése alkalmából szervezett focikupa során a játékosok feladata, hogy mind az igazi focipályán, mind az EA FIFA 07 játékában bizonyítsák ügyességüket. A bajnokságra a nevezés ingyenes, a regisztrálni a www.4v4.hu oldalon lehet, szeptember 1-től.

A FIFA 07 4v4 Focikupa roadshow idén még több megyeszékhelyre ellátogat – az országjáró focibajnokság regionális fordulóit négy egymás követő hétvégén, Miskolcon, Debrecenben, Zalaegerszegen, Pécsett, Győrben, Veszprémben és Budapesten rendezik. A 2006. szeptember 16-án induló focikupát az október 8-i fővárosi országos döntő zárja.

A FIFA 07 4v4 Focikupára olyan 4+1 fős csapatok jelentkezését várják, akik otthon érzik magukat a füvön és a képernyő előtt egyaránt. A játék szabályai a tavalyi évhez képest változatlanok: 8 perc játék a focipályán és 4 perc foci a FIFA 07-tel, PS2 játékkonzolon. A bajnokságra 11 és 18 év közötti felső tagozatosok és középiskolások jelentkezhetnek, akik 4 korcsoportban mérhetik majd össze tudásukat. Korcsoportonként a két legjobb csapat jut végül a FIFA 07 4v4 Focikupa budapesti döntőjébe. Idén a nyertesekre még nagyobb és még értékesebb nyeremények várnak, az Electronic Arts és a rendezvény további támogatói összesen 3 millió forint értékű nyereményeket adnak át a győzteseknek!

Akik kilátogatnak a helyszínekre, nem csak a versenyző csapatokért izgulhatnak, részt vehetnek további izgalmas és szórakoztató játékokban is, köztük az adidas Speedgun és kapura rúgó versenyeken, csocsó-bajnokságon és a Gyermeksziget programjain.

Regionális fordulók:

2006. szeptember 16. Miskolc, Sportcsarnok melletti parkoló – Görgey Artúr u. 19.

2006. szeptember 17. Debrecen, Nagyerdő (Békás-tó mellett)

2006. szeptember 23. Zalaegerszeg, Kisfaludy úti salakos parkoló

2006. szeptember 24. Pécs, Dr. Veress Endre úti parkoló

2006. szeptember 30. Győr, Széchenyi tér

2006. október 1. Veszprém, Az Egyetem és a Sportcsarnok mellett (Wartha Vince utcai parkoló)

2006. október 7. Budapest (A pontos helyszín véglegesítés alatt)

Döntő

2006. október 8. Budapest (A pontos helyszín véglegesítés alatt)

Regisztráció, játékszabályok és további információ a FIFA 07 4v4 Focikupával kapcsolatban a www.4v4.hu weboldalon található.

Translate »