Oldal kiválasztása

GTA 4 – X360-exkluzív epizódok a Live-on keresztül

GTA 4 – X360-exkluzív epizódok a Live-on keresztül
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A barcelonai X06-on jelentette be a Rockstar és a Microsoft, hogy a Grand Theft Auto negyedik részének debütálását követően X360-exkluzív epizódokhoz juthatunk majd hozzá az Xbox Live-on keresztül.A barcelonai X06-on jelentette be a Rockstar és a Microsoft, hogy a Grand Theft Auto negyedik részének debütálását követően X360-exkluzív epizódokhoz juthatunk majd hozzá az Xbox Live-on keresztül.

Idézet a sajtólevélből:

"A GTA 4 debütálását követően a Rockstar az Xbox Live-on keresztül két, vadiúj epizóddal kedveskedik majd a rajongóknak, melyek több órányi plussz játékélménnyel szolgálnak majd. Mindkét kiegészítő epizód kizárólag az Xbox 360-on és az Xbox Live-on keresztül lesz elérhető.A GTA negyedik részeaz Egyesült Államokban 2007. október 16-án, míg Európában 2007. október 19-én fog megjelenni. (A két letölthető fejezet pontos megjelenési időpontja később kerül bejelentésre)."


myFlash = new FlashObject(‘http://www.gametrailers.com/umremote312.swf’, ‘swffile’, 480, 409, 8); myFlash.altTxt = ”; myFlash.addVariable(‘mid’, 13522); myFlash.write();

Translate »