Oldal kiválasztása

The Sims 2-játékok mobiltelefonon

The Sims 2-játékok mobiltelefonon
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A The Sims 2 mobiltelefonra tölthető verzióját hét hónappal ezelőtti megjelenése óta több mint egymillió rajongó töltötte le készülékére, így a sikeren felbuzdulva már készítik a Pets mobilos verzióját is!A The Sims 2 számítógépes játék mobiltelefonos verziója 2005 decemberében jelent meg Európa-szerte, és mindössze hét hónappal a nemzetközi bemutatás után, mára több mint egymillió ember élvezi a játékot a készülékén.

“Nagy öröm számunkra, hogy európai vásárlóink elégedettek a The Sims 2 mobilra készült verziójával” – mondta Javier Ferreira, az EA európai kiadójának alelnöke. “Bízunk benne, hogy a Sims franchise nemzetközi népszerűsége a mobiltelefonos verzióknál is hosszú távon megmarad. Az európai mobilszolgáltatókkal fennálló szoros kapcsolatunknak felbecsülhetetlen jelentősége van a Sims rajongótáborának növekedése szempontjából!”

A népszerű The Sims 2 mobiltelefonos verziójának sikerére alapozva, az EA ez év végére tervezi a The Sims 2 Házi kedvenc mobiltelefonos változatának megjelenését. Ez utóbbiban a játékosok maguk választhatják ki Sims állatkájuk külsejét és fajtáját, trükkökre taníthatják és még sétálni is elvihetik. A való élethez hasonlóan, a Sims állatka is elvárja a törődést, és őrizetlenül hagyni a kutyát egy frissen beültetett virágágyás mellett nem okos dolog!

Translate »