Oldal kiválasztása

2007-ben érkezik a SKATE

2007-ben érkezik a SKATE

Az EA Black Box új játéka a gördeszkázás realisztikus élményét nyújtja a videojátékok kedvelői számára, PlayStation3 és Xbox360 platformokon.Az Electronic Arts bejelentette, hogy 2007-ben jelenik meg a valódi gördeszkázás élményét bemutató SKATE, amely PlayStation® 3 és Xbox 360™ rendszereken lesz elérhető. A SKATE a valódi deszkás hangulatot innovatív játékvezérlők beépítésével, s valósághű kameramozgások alkalmazásával biztosítja, sőt, a játékban olyan hivatásos gördeszkásokkal is találkozhatunk, mint Danny Way és PJ Ladd. Mindezek a gördeszkázás eddigi leghitelesebb élményét nyújtják és örökítik meg a videojátékok kedvelői számára.

 – Játékunk a gördeszkázás Mekkáját kínálja mind a deszkások, mind a játékosok számára, akik a sportágat leghitelesebben tükröző élményt keresik konzolokon – mondta Scott Blackwood, a projekt vezetője. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megragadjuk a gördeszkázás igazi érzését: az innovatív irányítási rendszer, a mozgás fizikája által vezérelt animációk, az egymással tökéletes összhangban működő intelligens kamerák mind ezt a célt szolgálják.

Az eddigi gördeszkás játékokra jellemző gombgyilkos játékmenettel szemben a SKATE egyedülálló irányítási rendszere a gördeszkázás valódi érzését adja. A mozgás fizikáját leképező animációk révén a játékosoknak minden alkalommal egyedi játékélményben lesz részük, hiszen soha nem láthatnak majd két ugyanolyan trükköt!

A Vancouver, British Columbia székhelyű EA Black Box által fejlesztett SKATE bemutatja a gördeszkázástól elválaszthatatlan stílust, kreativitást és szubkultúrát is a gyakorlásra fordított számtalan óra, a törött csontok és a kórházi kezelések nélkül. A SKATE még nem rendelkezik PEGI vagy USK minősítéssel.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »