Oldal kiválasztása

Novembertől itthon is kapható lesz az X360

Novembertől itthon is kapható lesz az X360

Pár hónapja számoltunk be a Microsoft legújabb marketing terveiről, miszerint újabb országokban dobnák piacra az X360-at. Az akkori célok között szerepelt több kelet-európai ország, köztük Magyarország is. Az elmúlt hónapok szerencsére szívet melengető híreket eredményeztek.

Pár hónapja számoltunk be a Microsoft legújabb marketing terveriről, miszerint újabb országokban dobnák piacra az X360-at. Az akkori célok között szerepelt több kelet-európai ország, köztük Magyarország is. Az elmúlt hónapok szerencsére szívetmelengető híreket eredményeztek.

A végleges döntés Németországban, az idei lipcsei Games Convention során született meg, amely értelmében Dél-Afrika szeptemberi 29-ei debütálása után Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia is csatlakozik azon klubba, ahol az X360 majd kapható lesz, így a jelenlegi 16 ország helyett, ezentúl 21-ben lesz kapható a next-gen masina. A Microsoft hivatalos közleménye szerint az említett közép-európai régiókban november 3-tól lesz majd megvásárolható az X360, melyhez természetesen teljes körű support is rendelkezésre fog majd állni a konzoltulajok számára, továbbá a géphez kapható játékok listája is szép számmal megemelkedik, valamint a debütáló alkotások is időben jutnak a boltok polcaira, így aki esetleg máris töri a fejét egy esetleges vásárláson, az már most hozzá jutthat a következő gammákhoz: Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power vagy a Perfect Dark Zero, míg a későbbiekben olyan remekművek érkeznek, mint a Gears of War, Viva Pinata, Crackdown vagy a Forza Motorsport 2. Ezzel egy időben a készülékhez tartozó kiegészítések is kaphatók lesznek, így azonnal elérhetővé vállik például egy Xbox360 vezeték nélküli kontroller vagy egy Xbox 360 univerzális távirányító.

A redmondi cégóriás természetesen ezután se pihen, tervei között szerepel, hogy az évvégére legalább 40 országban kapható legyen az X360, mint például Indiában vagy Brazíliában.

Itthoni Xbox árak:

Xbox 360 Core System (alap csomag): 74 999 FT

Xbox 360: 99 999 FT

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »