Oldal kiválasztása

SunAge információk

SunAge információk

A Lighthouse és a Vertex4 új képeket jelentettek meg a készülő játékukból.A stratégiai játékkal kapcsolatban újabb információkat csepegtettek a készítők, és felfedték az egyik olyan lehetőségét, amelyet Indirect Intelligent Targetingnek neveztek el, és segítségével minden egyes egység saját célpontot választhat ki magának. Így a különböző egységek különböző célpontot próbálhatnak megsemmisíteni annak megfelelően, hogy mik a képességeik, milyen ellenfelek ellen a leghatékonyabbak.

A történet szerint a Föld a halálán van, az emberek pedig elszigetelt városokba menekülnek. Ám mindeközben kialakulóban van egy kultusz, amely csak a káoszt terjeszti a világon. Hősünk azon van, hogy a Szövetségét megvédje, és csapást mérjen a fenyegető erőkre.

A játékban három oldal közül választhatunk, lehetünk emberekkel, a Raak-zunnal, vagy a Sentinelekkel (Őrök), melyek mindegyike saját egységekkel, technológiával, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Kampány módban 24 térképen kell átverekednünk magunkat, miközben a történet szálait bogozzuk.

A játékhoz nem lesz szükség igazi erőművekre, bár ez talán a képekből is kiderül. Inkább a hagyományos RTS-rajongóit szeretnék megcélozni vele, mint hogy hiperszuper grafikával árasszák el a játékosokat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »