Oldal kiválasztása

X360-Új kiegészítő és hamarosan kis hazánkban is

X360-Új kiegészítő és hamarosan kis hazánkban is
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A ma estét támogatotegy X360-as hír zárja, melyben megismerkedhettek egy vadonatúj kiegészítővel, valamint meg tudhatjátok azt is, hogy hamarosan kis hazánkban is teljes körűságot élvez majd a Microsoft next-gen konzolja.

A Datel jóvoltából egy vadonatúj kiegészítő érkezett az Xbox360-hoz, mely az XSATA nevet kapta. A kis masina célja, hogy a next-gen masina vinyójáról, mely sajnos elég véges kapacitással rendelkezik átmásolhassuk Xbox Live-ról leszippantott cuccainkat PC-re vagy akár PC-ről másoljunk fel számos nyalánkságot Xbox-ra, tehát lényegében egy adatkábelt kapunk kézhez, mely USB 2.0 támogatotságot élvez, így az adatátvitel sebességére se lehet panaszunk. Az XSATA hamarosan elérhető lesz a boltokban és az USA-ban 40 dollárt, míg az Egyesült Királyság területén 30 angol fontot kell majd érte leszurkolnunk.Hírünk második felében szintén az X360 lesz a központi téma, ugyanis ma derült ki, hogy kis hazánkban is teljes támogatotságot élvez majd a konzol, így teljes körű szervízelés mellett a megjelenő, új kiegészítők is időben elérkeznek majd hozzánk, valamint a  játékok is barátibb áron lesznek kaphatók.Az elmúlt hetekben számos hír röppent fel a debütálással kapcsolatban, így egyes lapértesülések szerint 2007 vége lenne azaz időpont, amikor a Microsoft kiépíteni a  közép- és kelet-európai, illetve dél-amerikai térségekben az X360 támogatást, míg mások 2008 végét tartják lehetséges időpontnak, azonban a redmondi cég európai kirendeltségének feje, Chris Lewis mindenképp 2006-ban szeretné befejezni a munkákat és ezt a Microsoft Magyarország is megerősítette, ugyanis ők ez év őszén szeretnék elindítani a haza X360 szolgáltatást. Ezen lépések hátterében, amúgy a hamarosan debütáló PS3 áll, melynek pozicíóját és versenyképességét, így kívánnák csökkenteni a Microsoft emberkéi.Jó hírnek igérkezik még az is, hogy Lewis a kelet-európai térségben számít ránk, így a csehek, a lengyelek és az oroszok mellett kis hazánkban debütálhat legkorábban a szolgáltatás, melynek hozománya egy teljes magyar nyelvű Xbox Live rendszer lesz.


Ha minden jól megy és a fentebb leírt híreknek hinni lehet, akkor ebben az évben már mi is teljes körű szervízhátteret, valamint kedvezményeket, továbbá magyar helpdesket élvezhetünk. Ámen!

Hozzászólások

Translate »