Készülőben a világbajnokság!

Ahogyan már hallhattátok idén nyáron kerül megrendezésre a foci világbajnokság Németországban. Azt is tudhattuk, hogy az Electronic Arts-nál vannak a FIFA jogok, ezért már csak az volt a kérdés mikor jelenti be a kiadó, hogy készülnek valamire. Ez most megtörtént. A játék címe nem túl nagy fantáziára utal, de a célnak megfelel, 2006 FIFA World Cup Germany lesz a legújabb focis játék címe.


Az EA a platformokon sem szokott spórolni, amit a játék adatlapján is láthatjátok. Meg fog jelenni PS2, Xbox, Xbox360, Gamecube, NDS, GBA, PSP, és PC mellett még mobiltelefonokra is. Szóval  senki nem marad ki a szórásból. Így van ez a bajnokcsapatokkal is, összesen 127 nemzet színeiben indulhatunk a VB-n. Természetesen azért ennyivel nem ússzuk meg, új módok opciók kerültek be a játékba. Lesz egy u.n. Global Challenge mód, ahol az eddigi VB-k legizgalmasabb meccseit játszhatjuk újra. Többjátékos mód is be lesz építve, egyszerre 8-an rúghatjuk a virtuális bőrt. Mindemelett még sok finomság lesz, de azokat még nem árulták el. Amíg több infó kiszivárog nézzétek meg a bejelentéssel együtt napvilágot látott 3 képet, amelyek az Xbox360-as verzióról vannak.


Az összes platformra egy megjelenési dátumot adtak meg, az pedig április 27. Reméljük sikerül addigra véglegesre pofozni a kódokat és indulhat a világbajnokság

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás