A Digital Reality nem pihen!

A svájci Freeze Interactive bejelentette, hogy fejlesztés alatt van egy FPS/stratégiai játékuk, a címe Field Ops lesz. A fejlesztőcsapat mindenki számára ismerős lehet, a magyar Digital Reality kezei között fejlődik az alkotás. De gyorsan térjünk is vissza a játék kategóriájára, hiszen abban van a lényeg. Már voltak próbálkozások a játéktörténelemben, amely ötvözni próbálta a stratégiai játékot és az FPS-t, de eddig nagy sikert még senki sem könyvelhetett el. Ez most végre megtörni látszik, hiszen a DR már sokminden jót letett az asztalra, így bízhatunk abban hogy sikerül megcsinálniuk.


Mi lehetünk a csata irányítói, de ha kell bevethetjük magunkat egy katona szerepében. Ez igen jól hangzik, reméljük a megvalósítás nem marad el a csapattól megszokottól. Az ígéretek szerint 5 különböző stílusú terület lesz, ahol komoly motor számolja majd a fizikai hatásokat. Két oldal lesz, a jók és a terroristák. Mind a 2 oldalon több mint 8-8 különböző osztály lesz választható. Valósághű fegyverek és járművek vehetőek majd igénybe földön, vízen és levegőben.


Mindez multiplayerben is elérhető lesz, amire igen kíváncsi leszek, hogyan tudják majd megvalósítani. A grafikára szokás szerint nem lesz panasz amiről az első képeken meg is győződhettek, további jó hír, hogy a megjelenés még idén, november 6-án várható.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás