Oldal kiválasztása

Beborult az ég Csernobil fölött!

Beborult az ég Csernobil fölött!

A Gameguru emberkéig egy érdekes cikket jelentettek meg az oldalukon.

Hatalmas nagy káosz alakult ki a S.T.A.L.K.E.R. körül, derül ki mindez a Gamemag.ru oldalon megjelent cikkből, amit a Gameguru emberei azon nyomban le is fordítottak.


A cikkből egyértelműen kiderül, hogy hatalmas fejetlenség alakult ki az elmúlt évek alatt a játék körül. A THQ novemberben leállította a játék fejlesztését, pedig az sehogy sem állt, azonban egy THQ alkalmazott az IGN egyik újságírójának elárulta, hogy 2006-ban mindenképp meg kell jelennie a játéknak.


Az irományból az is kiderül, hogy a STALKER fejlesztőgárdájának nagy részét más projektre irányították át, így a meg maradt alkalmazottak feleslegessé válltak és megválltak tőlük, ennek ellenére a THQ kiküldött egy emberkét, aki a játék elkészítéséig felügyeli majd a munkálatokat.


Ekkora káosz közepette nem is csoda, ha olyan híresztelések és lábra kaptak, amely szerint a THQ már egy másik csapatot is felkeresett a játék befejezésére, de ennek az esélye elég csekély, mivel a forrás nagy része nincs dokumentálva.


További forrásokból olyan infók is kiszivárogtak, miszerint az X-Ray engine mellett egy teljesen új motoron is dolgoztak a GSC-s arcok, de időközben sokan kiváltak a csapatból és a távozott tagok magukkal vitték az új motort.


Hogy ezekután mi is lesz a STALKER sorrsa, az nagy kérdés, de reméljük kijön a drága és nem kerül a DNF sorsára…

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »