Oldal kiválasztása

Itt a World of Tanks: Mercenaries 4.10-es frissítés

Itt a World of Tanks: Mercenaries 4.10-es frissítés
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Tanks: Mercenaries a legújabb, 4.10-es frissítéssel felkészült a nyári szezonra. A frissítés új, játékon belüli tartalmakat, finomhangolt kezelőfelületet, személyre szabható tankokat és még sok mást is elérhetővé tesz. Az új Pontos páncélérték jelzővel a parancsnokoknak a jövőben már nem kell találgatniuk, hogy milyen vastag is a járművük páncélja. Mostantól minden kiemelt páncéllemez a pontos páncélértéket jelzi ki az értéktartomány helyett. Véget érnek a találgatások, ezzel pedig még több taktikai elem válik elérhetővé.

Ezenkívül a Wargaming büszkén mutatja be legújabb tankjait: a VK 168.01 (P) Mauerbrechert, valamint az ELC Even 90-est.

A legújabb frissítés után a játékosok egy roppant népszerű játékmódot üdvözölhetnek újra: a Parancsnok módot. A május 21-től május 27-ig, tehát csak korlátozott ideig elérhető játékmód újra akciódús valós idejű stratégiai módot kínál azoknak az ambiciózus játékosoknak, akik imádják a stratégiát és a taktikázást. A játékmód újdonságai közé tartozik a javított, többek között az átalakított egeres és billentyűzetes irányítás, továbbá újabb tankok, új tankbirtoklási módszerek és az új, berlini térkép megjelentetése.

Hamarosan itt a nyár, így a Wargaming bemutatja a Háborús ládák legújabb kiadását. Az idei szezon háborús ládái sokszínű tartalmakat rejtenek magukban: vannak parancsnoki háborús ládák, tábornoki háborús ládák és hősi háborús ládák. A háborús ládákból a játékosok aranyra, fogyócikkekre, szabad tapasztalatra és erőteljes prémium tankokra tehetnek szert, továbbá legendás, harcra kész prémium tankok újabb sora is bemutatkozik a legújabb kiadással.

Translate »