Oldal kiválasztása

Ismét lehet szavazni az Ország Játékára, a Játszónap viszont idén elmarad

Ismét lehet szavazni az Ország Játékára, a Játszónap viszont idén elmarad
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei Ország Játéka versenyben a gyártók és forgalmazók összesen 50 játékok jelöltek, hét kategóriában: családi társasjáték, bébijáték, egyéb lány, egyéb fiú, építőjáték, társasjáték kicsiknek és készségfejlesztő. Az összes jelölt játék 45 százaléka valamilyen társasjáték. A társasjátékok adta együttjátszás öröme vitathatatlan, és a mostani helyzetben különösen erős szerepe van a családok életében. A home office, és esetenként újra a digitális oktatásba kényszerülés miatt a család kénytelen a megszokottnál több időt tölteni otthon.

A szakmai zsűri (gyermekpszichológus, pedagógus, védőnő, játékfejlesztő, lapkiadó, médiaképviselő, influenszer) szempontrendszere komoly mélységekben vizsgálja és értékeli a nevezett játékokat.

Az Ország Játéka versenyen szavazni is érdemes, mert amellett, hogy a szavazók között 100 db 2000 Ft értékű kupont is sorsolnak, a verseny jótékony célokat is szolgál: a szavazat leadásakor megjelölhető, mely bölcsőde és óvoda nyerjen 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot.

Idén elmarad viszont a Játszónap ahol az elmúlt években többek között a versenyre nevezett játékokat is ki lehetett próbálni.

Translate »