Oldal kiválasztása

Ingyenes a Battleborn a hétvégén, az Overwatch dupla XP-vel erősít

Ingyenes a Battleborn a hétvégén, az Overwatch dupla XP-vel erősít
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Talán az egyik legszerencsétlenebb döntés volt közel azonos időben kihozni a Battleborn-t az Overwatch-al. Emlékszem, akkoriban nem is értettem melyik zseniális embernek sikerült a Gearboxnál megálmodnia a döntést, hogy versenyezzenek a Blizzard sikervárományos lövöldéjével. A papírforma persze jött, látott és győzött, a Battleborn játékosok kicsiny közössége pedig úgy tűnt el az Overwatch megjelenésével, mint szürke szamár a ködben.

Most a Gearbox megint próbálkozik, de nem is lehetett volna rosszabb időpontot választani arra, hogy ingyenes formulával lepjék meg a játékosokat a héten. A problémát újfent az Overwatch okozza, ami az évfordulós esemény végére beidőzített egy dupla xp bónuszt, pont erre a hétvégére. Kötve hiszem, hogy bármelyik Overwatch játékos dobná ezt a lehetőséget a Battleborn kedvéért, valószínűleg én sem fogom.

Mindenesetre szurkolok a Battleborn-nak, hiszek a második esélyekben, de be kell vallanunk, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket a srácok, amikor az Overwatch-al keltek versenyre.

Translate »