Oldal kiválasztása

Idézők Könyvtára – Az ötödik

Idézők Könyvtára – Az ötödik
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

2018-ban is megrendezzük a  már hagyomás könyvtári rendezvényt
Idézők Könyvtára immár ötödik alkalommal tavasszal

A rendezvény központjában továbbra is
a League of Legends és a Hearthstone áll,
azonban néhány új dologgal is készülünk.

Több mint 100.000 Ft összdíhazású 3v3 bajnokság döntőjén szurkolhatunk majd. A bajnoksg seljetező online a döntő pedig a rendezvény offlien lesz. További információt ITT találtok.

50.000 Ft összdíjazású Hearthstone 1v1 bajnokságon küzdenek majd a résztvevők. A bajnokságra a rendezvényen van lehetőség jelentkezni 10:00-ig. További részleteket ITT találtok.

Hasonló a League of Legends 1v1 bajnokságon 30.000 Ft értkékű ajándékokat vihetnek haza a győztesek. Részleteket ITT találtok

Egyéb programok:

Idén a fiatalabb korcsoportnak is szeretnénk ajánlani a rendezvényt. Nyíregyházi partnerünk a HUMÁN-NET Alapítvány Minecraftos standukkal lehetőséget nyújt a fiatalok számára, hogy kipróbálják a játékot egymással. A résztvevők díjmentesen kipróbálhatják a PlayStation VR szemüveget, továbbá a legújabb játékokat a kihelyezett PlayStation és Xbox konzolokon.

Az egész napos program mindne résztvevő számára ingyenes. A nap folyamán több előadás és rengeteg nyereményjáték vár minden érdeklődőt. Egyaránt várjuk a fiatalokat és a szórakozni vágyó idősebb korosztályt is. 

 

2018.03.24. szombat 10:00

Translate »