Oldal kiválasztása

HBO – Hamarosan itt a Westworld 2. évada

HBO – Hamarosan itt a Westworld 2. évada
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az HBO a vasárnap megrendeztt 52. Super Bowl alatt mutatta be nagy sikerű sorozata, a Westworld új évadának első előzetesét. A trailer debütálása nem mellesleg azért is nagy dolog, mert a csatorna 20 év után először mutatott be exkluzív tartalmat a legnézettebb amerikai sportesemény ideje alatt. A sorozathoz készült előzetes már magyarul is megtekinthető. Az előzetes kapcsán egy új hírünk is van, amely végre lerántja a leplet a nagy kérdésről: pontosan hány világ létezik a Delos parkban? A sorozat első évada bármikor visszanézhető az HBO GO-n, ha lemaradtál, vagy csak szeretnéd felidézni Westworld világát.

 

WESTWORLD – 2. ÉVAD

 Április 23-án tér vissza az HBO nagysikerű sci-fi sorozata az HBO GO-ra

Az HBO Emmy díjas sorozata, a Westworld április 23-án egy 10 részes új évaddal tér vissza az HBO GO-ra és az HBO-ra. A 2016-ban bemutatott első évad a csatorna történetének legnézettebb új sorozata lett, amely zseniálisan mutatta be a mesterséges intelligencia hajnalát egy olyan környezetben, ahol az emberek bármit megtehetnek. Az első évad bármikor megtekinthető magyar felirattal vagy szinkronnal az HBO GO-n, amelynek 1 hónapos próbaidőszakára bárki regisztrálhat.

Ahogy a cím is utalt rá, az előző évadban megismerhettük a Delos park vadnyugatot idéző világát, ám az utolsó epizód végén az alkotók, Jonathan Nolan és Lisa Joy már utaltak rá, hogy a parkban több világ is létezik… A vasárnap megrendezett Super Bowl alatt bemutatott új trailerben elrejtett utalások alapján a rajongók felfedeztek egy “titkos” weboldalt, amely megmutatta, hogy nem csak egy vagy két világ létezett, ahogy eddig tudtuk, hanem összesen 6 világ látogatható a parkban.

A készítők természetesen figyeltek arra, hogy egyelőre nem fedték fel, hogy pontosan milyen tematika alapján épülnek fel ezek a világok, de egy biztos: a nézők az új évadban sem fognak unatkozni. Ahogy Jonathan Nolan fogalmazott “azt mondanám, hogy már a sorozat megalkotásakor a koncepció része volt, hogy fokozatosan ismerjük meg ezt a világot, illetve világokat, ahol a lakók (host) élnek. A Westworldben rengeteg történet rejlik, és ez azt jelenti, hogy nem kizárólag a vadnyugati világban leszünk.”

A díjnyertes sorozatban olyan színészek tűntek fel, mint Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Clifton Collins, Jr., Talulah Riley és Louis Herthum. Közülük sokan visszatérnek az új évadban, illetve már biztosan lesznek új, állandó szereplők is a sorozatban; többek között Katja Herbers, Gustaf Skarsgård, Fares Fares és Peter Mullan részvételére számíthatnak a nézők.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »