Oldal kiválasztása

Hazánkban is elindult az HBO Max – íme, az első benyomások

Hazánkban is elindult az HBO Max – íme, az első benyomások
2 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Március 8-án délelőtt elindult az HBO Max hazai szolgáltatása, amelyhez minden régi HBO Go-előfizető rögtön előfizetéssel rendelkezett, aki pedig még nem előfizető, március 31-ig szintén az igencsak kedvezményes, 1590 Ft-os havi díjért csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Folytatólagos előfizetés esetén a mindekori árból kapott 33%-os kedvezményre mindig jogosultak maradnak az előfizetők.

Maga a csatlakozás a meglévő előfizetőknek igencsak egyszerű:

  • Töltsd le az appot, vagy látogass el a play.hbomax.com/hu/hu címre 
  • Menj a BEJELENTKEZÉS menüpontra
  • Használd a jelenlegi HBO GO-azonosítóidat (e-mail és jelszó), majd kattints a bejelentkezésre
  • Véglegesítsd a regisztrációdat
  • Indulhat a mozizás -> érdemes létrehoznod a felhasználói profilodat

Saját tapasztalataink alapján az átállás és az új platform elérhetővé tétele a lehető legzökkenőmentesebben zajlott. Kaptunk egy fantasztikusan jól működő és kinéző webes felületet, amelyen élmény böngészni, a mobilapp is kifejezetten gusztusos, és a működésére sem lehet panaszunk, ráadásul számos további eszközön is elérhető az HBO Max alkalmazás, többek között okostévéken.

Könnyen lehet váltani az öt elérhető profil között, és természetesen az indulás pillanatában a teljes felhasználói felület és súgó elérhető magyar nyelven.

A támogatott eszközök listáját itt tekinthetitek meg: https://help.hbomax.com/HU/Answer/Detail/000001243

És hogy milyen az induláskori kínálat? Nos, arra senkinek nem lehet egy szava sem. Bár korábban az HBO Go kínálatában néha voltak üresjáratok, a mostani választékkal garantált, hogy mindig annyi tartalom érhető el, hogy nem győzzük majd kapkodni a fejünket a jobbnál jobb sorozatok és mozifilmek láttán.

Egy kis ízelítő az 5 elérhető központi forrásból:

Az HBO Original továbbra is olyan díjnyertes műsorokat szállít majd, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, Az aranykor vagy az Eufória. A platformon kultikus klasszikus sorozatok is elérhetők lesznek, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek.

A Max Original-sorozatok között olyan címek találhatók meg, mint a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), a Hacks – A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love), az És egyszer csakés A farkas gyermekei.

A DC hubja a a szuperhősfilmek és -sorozatok széles választékát kínálja majd. A kritika által méltatott Harley Quinn animációs sorozat exkluzív premierként érkezik az HBO Maxre. Új sorozatok is elérhetők lesznek, például a Superman és Lois, a Stargirl, a Doom Patrol és népszerű kasszasikerek is, köztük Az Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman, a Joker, a Batman (1989), a Batman visszatér (1992), vagy éppen animációs filmek, mint például a Batman: A sötét lovag visszatér 1–2. rész és a Batman: Hush.

A Cartoon Network válogatásában gyerekeknek szóló animációkat lehet nézni, többek között a Gumball csodálatos világa, a Scooby Doo és a Tini titánok, harcra fel című rajzfilmeket.

A Warner Bros. hubjában olyan elismert filmeknek ad otthont az HBO Max felülete, mint a Kimi, az Utóhatás (Fallout), a Semmi hirtelen mozdulat (No Sudden Moves), A maffia szentjei (Many Saints of Newark), a Dűne vagy a Mátrix: Feltámadások. Emellett kultikus klasszikusok is megtalálhatók lesznek a kínálatban, például a Halálos fegyver 1–4., a Több mint testőr, a Mad Max: A harag útja és az Acéllövedék.

És akkor nem szabad megfeledkeznünk még a hazai tartalmakról sem, hiszen a nemzetközi bemutatók mellett a következő hónapokban több exkluzív magyar film premier lesz az HBO Maxon: Zsótér Indi Dániel, Vida Orsolya és Dimeth Balázs Ferenc részben közösségi finanszírozásból készült, a 2020-as karanténidőszakot misztikusan feldolgozó szkeccsfilmje, A Karantén Zóna.

A platformon lesz a premierje két fesztiválkedvenc és fesztiváldíjas rövidfilmnek is: elsőként Holtai Gábor filmje, a Második kör érkezik, amelyben Lovas Rozi és Molnár Áron próbálnak eligazodni a bürokrácia útvesztőiben. A másik Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című alkotása, amelynek témája aktuálisabb, mint valaha…

Továbbá érkezik még a mozikban sikerrel futó, Kis Hajni kritikus- és közönségkedvenc filmje, a Külön falka is.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »