Oldal kiválasztása

Hamarosan elérhető a Szírén az HBO GO-n

Hamarosan elérhető a Szírén az HBO GO-n
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A tengerbiológus Ben (Alex Roe) vonzódik Rynhez, a különös lányhoz (Eline Powell – Trónok harca), akinek sötét titka van. Ben kolléganőjének, Maddie-nek (Fola Evans-Akingbola – Trónok harca) azonban gyanús a lány.

A különös és izgalmas fantasysorozat fogta a sellők legendáját, és teljesen új megvilágításban, modern környezetbe helyezve mutatja be életüket és a tengerért vívott csatájukat. A további szerepekben Ian Verdun (Lucifer), Sibongile Mlambo (Lost in Space), Rena Owen (Orville, Az utolsó boszorkányvadász).

A sorozat március 30-tól indul az HBO GO-n, magyar felirattal, majd pedig hetente érkeznek az új epizódok, az amerikai premierrel egy időben. A sorozat szinkronos tévés premierje április 22-én, 17:05-kor lesz.

Magyarországon az HBO GO, az HBO online videótára több mint 800 mozifilmet, 200 sorozatot és több száz gyerektartalmat ajánl a nézőknek. A kínálat hetente frissül, a nemzetközi tartalmakhoz elérhető magyar szinkron vagy felirat. Az első hónap ingyenes, további információért látogassatok el az HBO oldalára.

Translate »