Oldal kiválasztása

Final Fantasy XV: Royal Edition – Megtörtént a bejelentés

Final Fantasy XV: Royal Edition – Megtörtént a bejelentés
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár nappal ezelőtt már pedzegettem egy ESRB-s hírben, hogy érkezhet a Final Fantasy XV: Royal Edition, de konkrétummal még nem szolgálhattunk. Ám végre megtörtént a bejelentés és nem lehet okunk panaszra!

Az Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező csomag tartalmazza az eddig megjelent összes DLC-t, legyen az fizetős (Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades és Episode Ignis) vagy ingyenes (skinek leginkább), járműként bekerül a Royal Vessel hajó,  Noctis Armiger képessége is változik, amennyiben kimaxoljuk azt, egy sokkal akció-orientáltabb változathoz jutunk, kapunk belső nézetet, új felszereléseket, új bossokat, és az Insomnia City Ruins: Expanded Map dungeont. Aki már rendelkezik az alapjátékkal, annak nem kell feltétlenül megvennie ismét a csomagot, körülbelül 20 dollárért megveheti az abban lévő tartalmakat külön is egy DLC formájában.

A PC verzió (FFXV:Windows Edition) natív 4K felbontást, HDR10, Dolby Atmos és mod támogatást is kap, így készülhetünk a jobbnál jobb tartalmakra!

Translate »