Oldal kiválasztása

Ezek a karakterek biztos elérhetőek lesznek a Mortal Kombat 11-ben

Ezek a karakterek biztos elérhetőek lesznek a Mortal Kombat 11-ben
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Eddig összesen 16 harcos van a Mortal Kombat 11-ben, ebből 14 visszatérő karakter, egy új és egy visszatérő DLC harcos.

Karakterek akiknél ismerünk legalább egy Fatalityt!

Baraka

Előszőr a Mortal Kombat 2-ben volt elérhető, Baraka egy Tarkatan harcos, aki 2 kardot hord az alkarjain. Nem különösebben tekint senkire riválisként, mindig ahhoz lojális akit éppen az aktuális mesterének tart.
 
Ismert Fatality(k):
 • Food for Thought – Miután eltávolította ellenfele agyát az egyik pengéjével, Baraka bele harap egy jóízűet
 • Unnamed Fatality – Miután felnyársalta az ellenfelét mindkét pengéjére, szétvágja őket, amitől leesik a fejük, amit félbehasít, majd felszúrja a pengékre.

Geras

Most először fog megjeleni a szériában, ő az első és eddig egyetlen hívatalosan bejelntett új karakter, akivel játszhatunk majd. Kronika hűséges szolgája, aki képes manipulálni az idő homokját ezáltal alakítani az időt múlását tetszése szerint. A fegyverei homokból és kőből manifesztálódnak.

Ismert Fatality(k):

 • Phasing Through Time – Geras eltűnik a homokba, majd felbukkan az ellenfél mögött, átüti a mellkasát, ezután megint elé kerül és felüti őket, hogy az újabb mögé ugrással kiüthesse az arcukat és agyukat a koponyájukból.

Jade

Először a Mortal Kombat 2-ban szerepelt mint titkos boss, egy tökéletes orvgyilkos akivel a 3. részben játszhatunk először. Sindel durván meggyilkolja, de később feltámasszák és Quan Chi szolgájává teszik a Neatherrealben. Ez magyarázza, hogy miért néz ki élőhalottnak a Mortal Kombat 11-ben

Ismert Fatality(k):

 • Unnamed Fatality – Jade letérdelteti az ellenfelét és mögé rakja a botját, ami megnő és keresztül hasítja az áldozat fejét a szemén keresztül. Ezután elé teleportál és felvágja a hasát, ezzel kiforgatva a beleit, majd megpörgeti a megmaradt felső testét. 

Kabal

Először a a Mortal Kombat 3-ban jelent meg mint Kano Black Dragon nevű bűn szervezetének tagja. A 11 részben való szereplése természetesen az ikonikus kampós kardjával fog megtörténni. Igaz megjelent az előző részben, de a játszható karakterek közé nem került be és csak egy kevés szerepet kapott a történetben

Ismert Fatality(k):

 • Unnamed Fatality – Kabal az ellenfele lábába akasztja a kardjait és végig rángatja őket a földön extrém sebességgel, míg az arcukat ledörzsöli a föld. Majd maga elé dobja őket mielött oda teleportál és megáll stabilan, hogy a kardja kettévágja az ellenfelet. 

Skarlet

Elsőként a Mortal Kombat 2011-es részében volt játszható, pontosabban a DLC-ben kaptuk meg. Azóta viszont sehol, a támadásai főleg tőrök és vérmágia köré épülnek, szinte bármilyen fegyvert eltud készíteni vérből.

Ismert Fatality(k):

 • Bloody Mess – Skarlet kierőszakolja a vért ellenfelei testéből az arcukon keresztül, egy hatalmas tüskét formázva belőle, amit utána belevág az ellenfél kiszipolyozott testébe.
 • Heart Kondition – Skarlet kis tüskéket szúr az ellenfele szívébe, amik ezután addig pumpálják azt vérrel míg fel nem robban.

Raiden

Az egyik legikonikusabb és legrégebbi karakter. A mennydörgés istene az egyik legpozitívabb karakter a szériában, ám amikor a 10 rész végén elszívja az erőt Shinnokból, sokkal sötétebb formában jelenik meg. Emiatt várhatóan negatív karater lesz a legújabb részben.

Ismert Fatality-k:

 • Alternating Kurrent – Miután felemeli az ellenfelét a villám erejével, leszakítja a végtagjait majd visszatolja őket teljesen a torzójukba. Ezután felhevíti és felrobbantja az egészet.

Sonya Blade

Játszható karakterként a legelső részben is elérhető volt, éppen úgy a legutóbbbiban. Akár csak a lánya ő is elképesztően képzett a pusztakezes harcban, sőt agilitása még erősebbé teszi. A legújabb részben Ronda Rousey fogja „játszani” aki egyébként egy UFC bajnok.

Ismert Fatality(k):

 • To the Choppa – Sonya légitámogatást kér, majd felrúgja ellenfelét és a csuklójára erősített fegyverrel, addig lövi őket míg azok el nem érik a helikopter rotorjait és darabokra nem szakad a célpont.

Scorpion

Szintén az első rész óta találkozhatunk vele, az egyik legismertebb karakter a szériában, a híres „Get over here” kiáltását az is felismeri, aki nem játszott a játékkal. Ha arról nem is, a tűzes stílusáról mindenképpen, ráadásul ebben a részben úgylátszik, hogy új képességeket is szerzett.

Ismert Fatality(k):

 • You’re Next – Scorpion egy katanával felhasítja az ellenfele fejét, felrúgja az égbe majd felnyársalja a kunai-jal.
 • Chain Reaction – Miután megszúrja az ellenfele felsőtestét az izzó kunai-jal, fölé ugrik, utána vissza ugrik a kiinduló pontjára ezzel félbeszakítva a célpontot.

Sub-Zero

Szintén az egyik legikonikusabb karakter a szériában, már a legelső részben is szerepelt igaz ott még Bi-Han néven. Ahogyan Scorpion ereje a tűzben keresendő, Sub-Zeroé a jégben volt mindig is, persze érthető, hogy Scorpion tűzzel van felfegyverezve, hisz szöges ellentéte Sub-Zeronak. Már az eleje óta rivalizálnak és az első részben Scorpion meg is öli. Aztán a második részben támasszák fel és ölti fel Sub-Zero szerepét.

Ismert Fatality(k):

 • Ice-Cutioner – Sub-Zero megfagyasztja az elelnfelét a talpától egészen a nyakáig, majd készít egy jégfejszét és lefejezi.
 • Frozen in Time – Egy jégklón felnyársalja az ellenfelet fejjel lefele egy jéglándzsára, majd az igazi Sub-Zero kitépi a gerincét a fejével a végén, és feltűzi egy másikra.

Karakterek akik biztosan játszhatóak lesznek

Kano

A legelső részben jelent meg, egy igazi régi motoros, aki leginkább Sonya Blade és Jax Briggs ellentéte, és mint olyan a Black Dragon szervezet szadista bünőzője. Legutóbb a 10-rész végén látthatuk egy brutális edzés közben, ahol a fiát képzi.

D’Vorah

Először a Mortal Kombat X-ben jelent meg, akár csak Cassie, ő is egy visszatérő karakter, aki a Kytinn fajhoz tartozik, ez a faj egy élősködő rovar, akik emberek testében élnek. D’Vorah Kotal Kahnként szólgál és Shao Kahn’s jobbkeze. A testében lévő parazitával pusztítja el az ellenfeleit.

Kung Lao

Az első alkalom amikor találkozhattunk vele a Mortal Kombat 2-ben volt. Kung Lao-t megölték, majd később Shinnok feltámasztotta a 10 részben. A legújabb rész trailerében láthatjuk ahogy a Shaolin monk megküzd a saját élőholt másolatával. Legjobban a híres borotvaélse kalapjáról ismerhetjük fel.

 

Shao Kahn

Először az 1996-os  Mortal Kombat Trilogy-ban játszhattunk vele, de játszható volt a Mortal Kombat vs. DC Universe-ben is, ám legelőször a Mortal Kombat kettőben szerepelt mint főboss. Ebben a részben DLC karakterként kapjuk meg ha előrendeljük a játékot. Kérdéses, hogy lesz-e szerepe a játék történetében vagy csak kameoként van benne.

Karakterek akikről csak spekulálni lehet

Liu Kang

Szintén a legelső részben debütált, a 2011-es kiadásban megölték, de a legutóbbi részben feltámadt, a történet végére együtt uralkodott a Neatherrealm felett Kitanaval.

Meg kell jegyeznünk, hogy nem lett hívatalosan bejelentve, mint játszható karakter, de van róla egy kis felvétel a gameplay revealben, ami megerősíti, hogy a harcosok között lesz.

Cassie Cage

Először a Mortal Kombat X-ben jelent meg a karakter, mint Johnny Cage és Sonya Blade lánya, akár csak a szülei ő is a Special Forces tagja és kiemelkedően jó a pusztakezes harcban.

Meg kell jegyeznünk, hogy Cassie még nincs hívatalosan bejelentve mint játszható karakter, de tekintve, hogy az előző részben komoly szerepe volt, illetve a cutscenekben megjelent, így nagy eséllyel játszhatunk majd a karakterrel.

Ki mennyire várja már a megjelenést? Mi már a körmünket rágjuk, hogy végre játszhassunk vele!

Translate »