Oldal kiválasztása

Enter The Gungeon – Switch Játékteszt

Enter The Gungeon – Switch Játékteszt90% XP90% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Enter The Gungeon-ről korábban Cefre írt már egy átfogó kritikát, amit itt elolvashattok. A Switch verzió nem sokat változtatott a formulán, így aki korábban már sikeresen veszett el órákra a nehezebbnél nehezebb szinteken, azoknak a Switch verzió nem sok újdonságot fog mutatni.

Minden esetre, ha nem szeretnéd a bővebb tesztet átfutni, és nem ismernéd a játékot se, az Enter The Gungeon egy rouge-like, dungeon crawling játék, ahol a feladatunk az egyre nehezebb szinteken való átjutás. A játékos négy különböző karakter közül választhat, akik különböző képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek. A Switch verzió ezen kívül, amennyiben rendelkezel még egy pár Joy-Connal vagy Pro Controllerrel kiegészül egy offline kooperatív mókával is, ahol társunkkal közösen vehetjük fel a harcot a ránk törő ellenfelekkel.

A játék a Switch verzión is tökéletesen néz ki. A látvány megalkotása még egy procedurálisan generált játékhoz képest is mesterien van megalkotva. Az összes szint tökéletesen néz ki, a tárgyak stílusosan törnek, az ellenfelek pedig kellően változatosak. Mindez igaz akkor is, ha a játékot handheld módban játsszuk, ráadásul az erre érzékenyeknek az FPS számmal se lesz soha problémájuk.

Összefoglalva az Enter The Gungeon remekül sikerült port, aminek, amennyiben vevő vagy a hasonló játékokra, ott kell lennie a gyűjteményedben. Switchen is remekül működik, sok helyet se foglal, és egy-egy dungeon bőven belefér egy közepesen hosszú busz útba is. Csak el ne felejtsünk leszállni.

Értékelés

90%

Összefoglaló A mesteri animáció, a művészi grafika és a jól eltalált zene együttese tökéletesre emelné a játékot, de sajnos a kicsit túlzottan nehéz játékmenet elriaszthat egyeseket. Bárhogy is legyen, az Enter The Gungeon egyike a minőségi indie játékoknak.

90%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »