Oldal kiválasztása

[E3] Ubisoft-konferencia – Összefoglaló

[E3] Ubisoft-konferencia – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Ubisoft bődületes mennyiségű tartalommal állt elő, sőt, igazi meglepetésekkel is szolgált, amire igazán senki sem számított, így elmondhatjuk, hogy egy rendkívül tartalmas konferencia részesei lehettünk. Úgy tűnik, hogy végre ismét mernek nagyot álmodni és noha új IP kevés lett bejelentve, azok mind ütősek! Rövid összefoglalónk következik!

Kezdésnek rögtön itt van a Mario és a Raving Rabbids összeházasításából született, körökre osztott szerepjáték.

Noha ezt már előbb leleplezték, nem maradhatott ki a következő Assassin’s Creed sem a repertoárból, most egy helyszíneket bemutató videóval.

Jön a The Crew folytatása is, amiben most már földön-vízen-levegőben is száguldozhatunk!

Miután felszedtük az állunkat a padlóról, ideje, hogy eldobjuk az agyunkat, hála Elijah Wood-nak is csapatának, akik a VR terén eveznek új, ismeretlen vizekre!

Természetesen nem lehetett kihagyni az éppen aktuális (és már eddig is bődületesen sokat csúszó) South Park epizódot sem. Az erre a humorra fogékonyak, bizony el lesznek halmozva!

Ezután végre egy új IP is bemutatásra került, a Skull and Bones. Gyakorlatilag olyan, mintha a közönségkedvenc AC: Black Flag hajós részei elevenednének meg, teljes játék formájában!

Ha nem lenne elég a South Park-ból, akkor örülhetünk, mobil-játék is érkezik belőle!

Bejelentették a Starlink: Battle For Atlas-t is, ami első ránézésre egy No Man’s Sky klónnak tűnik, meglátjuk mi lesz belőle. A videóban látható legózás viszont érdekes ötlet mindenképpen!

Kiegészítőt kap a legújabb síelős/snowboardos őrület, a Steep is, melynek segítségével az olimpikonok életéből vehetjük ki részünket!

Természetesen a Ubisoft másik zászlóshajója a Far Cry 5 is tiszteletét tette, újabb érdekes videókkal, melyek egyike végre gameplay-t is mutat!

A végére maradt a meglepetés, jöhet a fanfár és az örömujjongás, JÖN a Beyond Good And Evil folytatása! Miután elmorzsoltunk egy örömkönnyet, tessék megnézni az alábbi videókat, évek óta várunk rá, végre megérkezhet!

Ennyi lett volna hát, azt hiszem nincs okunk panaszra!

Translate »