Oldal kiválasztása

E3 MEGA Nintendo összefoglaló!

E3 MEGA Nintendo összefoglaló!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Még nagyon sok kiadó/fejlesztő éppen, hogy csak betekintést enged a játékaikba vagy csak egy szimpla előzetessel letudja, addig a Nintendo ebben az évben amiket bejelentett játékokat részletesen bemutat a Tree House Live-ban. Itt nem 5-10 perces kis szösszenetekre kell gondolni hanem 20-30 perces gamepalyekre, amiknél elég tartalmas kommentárt is kapunk.

Már volt egy összefoglalónk, de ott a Spotlightban bemutatott játékokat gyűjtöttem össze. Most viszont a Tree House Live van soron, és ott is voltak bejelentések amik mellé egyből jött gameplay is. Ha érdekel a Spotlightos cikk akkor katt a lentebbi gombra.

Sonic Forces

Ha bár a fő részben nem játszották le az előzetest, azért a Sonic Forcesról sem érdemes megfeledkezni, így kaptunk egy új videót, ami CGI, illetve gameplay is. Azt tudjuk, hogy egy „háborúban” veszünk majd részt, ahol a klasszikus oldalnézetes játékmenet mellett, a TPS is megmarad, illetve kreálhatunk majd saját karaktert. De a videó igazi érdekessége a vége, mert ott számos régi ellenség feltűnik, viszont lesz egy új is aki veszélyesebbnek tűnik az összes többinél.

Metroid: Samus Returns

Kétségtelen, hogy a Spotlight egyik legnagyobb meglepetése a Metroid Prime 4 bejelentés volt. De Samus nem csak Switchre, hanem 3DS-re is visszatér. A Metroid: Samus Returns a Return of Samus újragondolása lesz (Olyasmi, mint a Fire Emblem Echoes) és ráadásul nem akármilyen csapatra bízták a fejlesztést, a MercurySteam akiknek a Castlevania Lords of Shadow 1-2-t is köszönhetjük. A bejelentés mellé egy 50 perces gameplay is társult. Megjelenés: 2017. szeptember 15.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mi történik ha Mariohoz hozzá adod a Ubisoft örült nyulait és egy csipet X-com is kerül a rendszerbe? Megkapod a Mario + Rabbids Kingdom Battlet. Tagadhatatlanul Nintendo játékról van szó, színes, szagos az egész. Mushroom Királyság sokkal nagyobb bajban van most, mint azt sejtenénk, az őrült nyulak átkerültek ide, és el is kezdték belakni, de nincs minden veszve, mert Mario és barátai segítséget kapnak más Rabbidsektől. Hiába szivárogtak ki képek és leírások a játékról, erre senki sem volt igazán felkészülve. Tree House Liveban nem voltak restek és alaposan bemutatták a játék, ezzel azt értéke el, hogy még jobban várja az ember. Megjelenés: 2017. Augusztus 29.

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

Kapunk újabb Mario & Luigi játékot 3DS-re, ráadásul eléggé megkavarják a történetet és a játékmenetet is. Most a királyságot, nem Browser fenyegeti, hanem egy új ellenség tűnt fel. Bizony Marionak össze kell fognia legnagyobb ellenségével, hogy leszámoljanak az új fenyegetéssel (persze Luigi nem akar menni. PEDIG MENNI FOG!). Maga a játékmenet körökre osztott lesz, amit már láthattunk, pár Mario játékban, de azt viszont nem, hogy Browser minionjai is nekünk fognak segíteni. Nagyon ígéretesnek tűnik a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions. Megjelenés: 2017. Október 6.

Xenoblade Chronicles 2

A Spotlight részben kaptunk már egy nagyon hangulatos előzetest, de a Tree House Liveban, viszont egy 40 perces demonstrációt tartottak, ahol aztán mindent láthatunk ami érdekel minket. Lesznek társaink, magának a harcnak a menetét, a világnak a felfedezését, láthatjuk magának a pengének a működését, illetve kreálását. A Xenobalde Chronicles 2 egy hatalmas játék lesz, minden értelemben. Megjelenés: 2017 vége

ARMS

Ma jelent meg az ARMS, de azért az E3 alatt sem feledkezett meg a Nintendo róla. Már született egy cikk a játékról, ahol élménybeszámolót tartottam a Global Punch után, ha az érdekel lentebb megtalálod az oda vezető utat. De lássuk, mit kaptunk Tree House Liveban, inkább sima gameplayek voltak, kisebb magyarázatokkal, de ami sokkal érdekesebb, hogy a Zelda után az ARMS is kapni fog DLC-t. Már most megmutatták az elsőt, ami egy új harcost fog hozni, Max Barss-t.

Yoshi

A Spotlightban szintén már láthattuk az új Yoshi játékot ami túl tölti a cukiságfaktort. Egyszerűen, nagyon szépen néz ki az a világ amit köré alkottak, vibráló színek, aranyos karakterek, ötletes pálya dizájnok. Igaz, hogy jövőre érkezik csak, de érdemes lesz rá odafigyelni. Yoshi’s Wooly World alapjait építették tovább, ami szintén egy nagyon jó kis játék volt. Megjelenés: 2018

Super Mario Odyssey

Az tény, hogy a Nintendo idei legnagyobb dobása a Super Mario Odyssey lesz. Arról gondoskodtak bőségesen, hogy felkeltség az érdeklődést, így a Tree House Liveokban folyamatosan feltűnt, mindig tudtak újat mutatni, ráadásul kiderült, hogy coop mód is kerül a játékba, nem tudták ki hagyni, hogy ne mutassák meg. Megjelenés: 2017. Október 27.

Sushi Striker: The Way of Sushido

Egy újabb 3DS-es bejelentés. A címe már nagyon sok mindent elárul róla, egy vérbeli japán játékról van szó, amiben kapunk mindent: ritmus játék beütést, 1-1 elleni harcot, menő zenéket, animés átvezetőket. A feladatunk sushit enni, és gyűjtögetni a tányérokat majd ezeket rálőni az ellenfelünkre, persze ő is ezt csinálja, így nekünk kell őt gyorsabban kiütni. Megjelenés: 2018

Ever Oasis

A nyár legjobb 3DS-es címe lesz az Ever Oasis az biztos, de talán az év legjobbja is lehet. Egy fantasztikus Oasis menedzsment, kaland-felfedező, TPS játék. Szóval elég komplex, de rettentően addiktív tud lenni és az E3-ról sem maradhatott le. Így egy hangulatos előzetes mellett, hosszabb bemutatót is kapott, így akit még nem győzött meg a játék, most megfogja! Megjelenés: 2017 Június 23

Splatoon 2

Az ARMS mellett a nyár másik nagy Nintendo címe a Splatoon 2 lesz, aminél még mindig a Multiplayeren lesz a hangsúly, de ez mellé kapunk egy single playert, aminél nem kell csodát várni, gyakorlásra tökéletes lesz, hogy megismerkedjünk az alapokkal. De a Salmon Run már sokkal érdekesebb, az lesz a coop rész ahol a hullámokban érkező lazacokat kell majd lefestenünk és az ikrákat gyűjteni, persze minden kapott egy hosszabb bemutatót a Tree House Liveban. Megjelenés: 2017. Július 21.

The Legend of Zelda: Breath of Wild DLC Pack 1

Nyakunkon van a The Legend of Zelda: Breath of Wild DLC Pack 1 megjelenése, ami tartalmazni fog egy Master Trials nevezetű részt ahova ha bekerülünk, minden felszerelésünket elveszik, és a terepet felmérve kell az ellenségeinket kiiktatni, hogy tovább tudjuk haladni, illetve az ő cuccaikat felszedni. Megjelenés: 2017. Június 30.

Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors már egy kitaposott ösvényen fog haladni, a Hyrule Warriors és a Dyntasy Warriors után. A sok körökre osztott stratégiai részek után most, felszabadíthatjuk az ikonikus Fire Emblem karakterek igazi erejét, ahol hatalmas seregekkel fogunk szembe nézni, még hatalmasabb bossokkal. Miután meglepetésre a játék még idén megjelenik, így ez sem maradhatott ki a Tree House Liveből, végre alaposabban szemügyre vehetjük a játékmenetet illetve a látványos harcokat. Megjelenés: 2017 ősz

Translate »