Oldal kiválasztása

Destiny 2 – PC-re! Egyéb infók

Destiny 2 – PC-re! Egyéb infók
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Végre megkaptuk az első infókat a Destiny 2-ről. Egyből a legfontosabbal kezdek: JÖN PC-RE! Akkor most már jöhetnek a továbbiak, egyből kaptunk egy videót amiben kettő lelkesítő beszédet hallgathatunk meg (Kinek melyik tetszik az döntse el maga). De már a videóból kiderül, hogy az utolsó biztonságos város is a Földön elpusztult egy ostrom során.

Ezzel magyarázatot is kaptunk, hogy miért kell új karaktert indítanunk. Az ostrom során minden odaveszett. A naprendszerben új állomásokra látogathatunk el ahol nagyon sok tevékenység fog várni minket. a Bungie ígéri, hogy rengeteg solo, coop illetve competitív küldetések lesznek.

Az első gameplay bemutatót streamben fogják megtenni május 18-án.

A játék már most előrendelhető több féle kiadásban is, ezek mindegyike feljogosít, hogy a bétába belekóstolj aminek még nincs pontos időpontja, de feltehetően nyáron lesz.

A Destiny 2 szeptember 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A PS4 tulajdonosak örülhetnek mert ideiglenesen exkluzív tartalmakat fognak kapni. Ahhoz, hogy játszani tudjunk konzolon szükségünk lesz PS Plus vagy Xbox Gold előfizetésre. A Bungie számításai alapján 68 GB helyet érdemes lesz szorítani a merevlemezen.

Translate »