Oldal kiválasztása

Destiny 2: Forsaken – The Revelry

Destiny 2: Forsaken – The Revelry
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A The Revelry event a tavasz örömeiről szól. A Tower színes díszeket kap, és virágok lesznek mindenfelé.

Ahhoz, hogy szabadon szórakozhassunk az event alatt a Reveler’s Tonicunk fog hozzájárulni, amit az event megnyitása után Eva Levante ad nekünk. Az új Verdant Forestben történő boss öléseink vagy más specifikus activityk elvégzésével tudjuk ezt a Tonicot megtölteni. A Tonic pedig három választható buff közül egyet ad nekünk: gránát, melee vagy class ability cooldown csökkentés. Az, hogy melyiket választjuk már rajtunk áll.

A Verdant Forest nagyon hasonlít a Festival of the Lost Haunted Forestjére, csak sokkal több lesz benne a virág. Célunk benne az, hogy minél több szobát vigyünk végig az idő limit alatt. Minél több szobát takarítunk ki, annál több időnk lesz az öt bossal megküzdeni a jutalmakért.

A jutalmunk az új Inaugural Revelry armor set lesz, aminek minden darabja növeli a Tonicunk buffjának erejét. Minél több Verdant Forest bosst tudunk megölni, annál nagyobb az esély, hogy esik egy darab az armor setből.

Természetesen az engramok sem maradhatnak el egy valamire való eventből. Ismét duplát kapunk minden szintlépéskor: egy simát és egy event specifikusat. Kieséses rendszerben kapjuk majd meg a rewardokat az utóbbiból, így nem kapunk duplicatet azelőtt, hogy az összes darabot be ne gyűjtöttük volna a kollekcióból.

Az event április 16-tól május 7-ig tart, és minden játékos számára elérhető.

Translate »