Oldal kiválasztása

Bemutatkoznak a Terápia 3. évad szereplői

Bemutatkoznak a Terápia 3. évad szereplői
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ha az HBO-ról csak egy sorozatot kellene kiemelni amit képes lennék megállás nélkül nézni, mert annyira imádom, az a Terápia lenne. Idén októberben végre megkapjuk a harmadik évadot, de egyben szomorú is vagyok, mert ez lesz az utolsó.

Viszont most megismerkedhetünk a szereplőkkel, hogy kiket is fogunk nyomon követni heti szinten.

 

A Terapeuta – Dargay András

A Harmadik évadban, András ismét egy új lakásba költözik, új barátnője van. De végre a páciensek mellett az ő problémái is fókuszba kerülnek, így kerülhetünk majd közelebb hozzá, ráadásul ezek mellet, mint elvált szülő próbál majd jó kapcsolatot kiépíteni fiával.

Dargay András szerepében továbbra is, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Mácsai Pált láthatjuk, aki a második évadban nyújtott alakításáért elnyerte a Magyar Televíziós Újságírók díját.

A páciensek

Zsolt

A hétfői páciens Zsolt lesz aki 23 éves és gyilkosság vádjával kerül a bíróság elé. Apja megöléséért már javító intézetbe küldték amikor gyerek volt, most barátnője meggyilkolásával vádolják. Agresszív, nem bízik az emberekben, nehezen nyílik meg Andrásnak. De ahogy András megismeri a fiút, egyre jobban megkérdőjelezi a bűnösségét.

Az HBO szerencsére folytatja a hagyományát és új fiatal, tehetséges színészeket is bemutat a sorozatban, ilyen lesz a Zsoltot alakító Vilmányi Benett, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves hallgatója és már nem ismeretlen számára a filmes légkör, szerepelt az Átok, T.Ú.K. – Tanár Úr Kérem!-ben és az idén bemutatott Asszó című rövidfilmben, amiért a legjobb színész díjat el is nyerte.

 

Krisztina

A Keddi nap Krisztináé lesz, aki nem múló kézfájdalmai miatt keresi fel Andrást, mert a hagyományos orvosságok nem segítenek rajta. Egy súlyosan kényszerbeteg nőről van szó, aki látszólag tökéletes házasságban él orvos férjével, két gyermekük már elköltözött otthonról így kettesben maradtak. A terápia során kiderül, hogy a nő férje: erőszakos és manipulatív.

Krisztinát a Jászai Mari-díjas Schell Judit fogja alakítani.

Sándor

A Szerda Sándoré lesz, aki egy 60 éves székely, és a fia viszi el a terápiára. Sándor magába fordult mióta a fiához és menyéhez költözött, 37 évig élt boldog házasságban, de felesége halála óta nem tud túllépni a gyászon. Nem hisz abban, hogy András tud neki segíteni, de idővel összebarátkoznak és a terapeuta felismeri, hogy a férfi elnyomott érzései akár veszélyesek is lehetnek a szeretteire.

Sándor szerepében a Jászai Mai-díjas Czintos Józsefet láthatjuk majd.

Edit

Csütörtökönként egy híres színésznőt lát vendégül András, Editet. A probléma amivel kapcsolatban segítséget kér, hogy mostanában elfelejti a szövegeit a színpadon, de kiderül, hogy az igazi gond nem ez, hanem a húga, Angéla aki mellrákban szenved és már nincs sok ideje vissza. Féltékeny a húgára, mert ő nagyon jól kijön a lányával, haragszik rá mert mellette értéktelennek érzi magát. Ráadásul Angéla fel akarja adni a harcot, így Andrásra vár a feladat, hogy megmutassa Editnek, hogy kerülhet közelebb a testvéréhez.

Edit szerepében a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Udvaros Dorottyát láthatjuk.

Adél

Ha Péntek, akkor András a páciens. Fischer Ágnes terápiája után nem szívesen akar ismét páciens lesz, de amikor felkeresi Bárdos Adél doktornőt az miatt, hogy írjon fel neki altatót, Adél ráveszi, hogy üljenek le beszélgetni. A fiatal nőről kiderül, hogy szöges ellentéte Andrásnak: mindig betartja a szabályokat, megtartja a távolságot pácienseivel. Lehet ez miatt sikerül neki sokkal mélyebbre hatolnia Andrásnál és ismerhetjük meg a férfi problémáit.

Adél szerepében a Jászai Mari-díjas Balsai Móni lesz látható.

A Terápia 3. és egyben utolsó évada 2017 októberétől lesz látható az HBO-n illetve az HBO GO-n, a korábbi két évad visszanézhető az HBO GO-n.

Translate »