Oldal kiválasztása

E3 2012 – Hideo Kojima új játéksorozaton dolgozik

E3 2012 – Hideo Kojima új játéksorozaton dolgozik
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hideo Kojima a CVG-nek számolt be arról, hogy egy új játéksorozaton dolgozik, mely olyan kérdésekre fog épülni, mint például a családalapítás vagy a szerelem fogalma.

A Metal Gear Solid atyjának legújabb játéksorozata az embereket leginkább foglalkoztató kérdésekre fog épülni. A Kojima azt nyilatkozta, hogy sok  valós kérdés foglalkoztatja, és ezeket szeretné is a világ elé tárni, de azért készíti az MGS sorozatot és folytatásait, mert ezek a játékok teszik lehetővé, hogy felfedezze az ötleteit.

 

De a mostani új játéksorozatát új témákra fogja alapozni, amelyek eltérnek azoktól, amiket az MGS játékokban láthattunk. Kojima bevallotta, hogy ötven évesen szeretne új, sokkal emberibb témákkal foglalkozni, mint például a szerelem fogalma, vagy a családalapítás. Nem tisztázott, hogy ez az új projekt a korábban bejelentett Project Ogre lenne, de nem is kizárt, mivel anno azt nyilatkozta, hogy a játék egy tabu témát fog érinteni. Ugyanakkor azt is közölte, hogy nem áll szándékában véleményt nyilvánítani vagy pedig állást foglalni, ő csak el szeretne mesélni egy történetet, mely lehet, hogy néhol túlmegy a határon.

 

Egyelőre ennyit tudni Kojima új játékáról, várjuk a további információkat.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »