Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Mass Effect 3 és Kingdoms of Amalur keresztpromóció

FRISSÍTVE: Mass Effect 3 és Kingdoms of Amalur keresztpromóció
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Electronic Arts két sikeresnek ígérkező alkotása, a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur keresztpromóciójában nem kell mást tennünk, mint végigtolni mindkét játék demóját, s értékes bónuszok ütik majd a markunkat.

A Dead Space 2 és a Dragon Age 2 kölcsönös promózása után az Electronic Arts két újabb tavaszi játékát, a Mass Effect 3-at és a Kingdoms of Amalurt is úgy igyekszik népszerűsíteni, hogy egy keresztpromóció keretén belül értékes ajándékokkal lepi meg a két játék rajongóit. Az in-game bónuszok megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint kipróbálnunk mindkét játék majdan megjelenő demóját, hogy aztán olyan extrák üssék a markunkat, mint a Mass Effect 3-ban bevethető Reckoner Knight páncél, a Chakram Launcher, vagy a Kingdoms of Amalurban magunkra ölthető N7 Armour szett, és a lángoló Omniblade penge.

 

A Mass Effect harmadik részének demója egyelőre nem rendelkezik specifikus dátummal, a 38 Studios fantasy-szerepjátéka azonban már január 17-én megkapja a maga termékmintáját.

 

Frissítve: 2012.01.12. 21:23:44

 

A pontos részletek és az első látnivalók után egy trailert is kaptak a keresztpromóció keretén belül megkaparintható in-game bónuszok.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »