Oldal kiválasztása

3DS – A japánok még nem akarják

3DS – A japánok még nem akarják
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A japánokat még nem igazán hozta lázba a Nintendo felületesen bejelentett, next-gen kézi konzolja, a 3DS, ugyanis csupán 8%-uk tervezi jelenleg biztosan beszerezni a jövő tavaszig piacra kerülő, 3D-s képességekkel felszerelt útitársat.

Egy japán közvélemény kutató intézet 1,059 embert kérdezett meg arról, hogy tervezi-e beszerezni a nemrég felületesen bejelentett 3DS kézi konzolt. A válaszok meglepő aránya senkit se tévesszen meg, a Nintendo DSi-vel kapcsolatban korábban mért vélemények szintén bukást jósoltak számára, majd óriási sikerként könyvelték el, nem csak japán földön. A kiotóiak szemüveg nélkül is térbeli látványt biztosító handheldjét jelenleg a megkérdezettek 8.8%-a tervezi biztosan megvenni, további konkrét információk ismerete nélkül.

 

55.8%-uk érdekelt a vásárlásban, de egyelőre nem akarják határozottan magukénak tudni. A harmadik csoport viszont elutasító volt a 3DS-sel szemben és nem szeretnék jelenlegi álláspontjuk szerint megvásárolni azt. Ők a 35.3%-át teszik a válaszadóknak, tehát relatív sokan vannak…, még. Az arányok minden bizonnyal változni fognak az E3-as leleplezés után, amikor pontosabb képet alkothatunk a formálisan bejelentett ketyeréről, amely a pletykák szerint rezegni is fog majd a tenyerekben.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »