Oldal kiválasztása

E3 2009 – Mafia 2 trailer

E3 2009 – Mafia 2 trailer
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az IGN jóvoltából idő előtt elérhetővé vált a Mafia 2 E3-ra szánt kedvcsináló videója, mely hihetetlen atmoszférával bír. Lessétek csak!

A Mafia 2-ben ezúttal a ’40-es évek vége és az ’50-es évek elejébe csöppenünk. Főhősünk, Vito letudva katonai kötelezettségeit épp a frontról tér haza, hogy aztán az világháború miatt elszalasztott  éveit bepótolja és kissé helyrerázza kisiklott életét. A játék helyszínéül ezúttal is egy fiktív amerikai nagyváros szolgál, csakhogy a fejlesztők az eseményeket elköltöztették Lost Heaven-ből, így mostantól Empire City-ben tengetjük majd mindennapjainkat. Ráadásul a csehek nem voltak lusták megnövelni a bejárható terület méretét, mely az első rész metropoliszához képest durván kétszer nagyobb lesz.

 

 

A múltkori több mint 15 perces in-game képkockák után ezúttal egy rövidebb, az E3-ra szánt trailer került a birtokunkba, mely megtekintése után még mindig nehezen találom a szavakat. Kár, hogy csak 2010-ben kerülhet a kezünk közé a játék, ugyanis a Take Two pont pár napja jelentette be, hogy elhalasztja a 2K Czech alkotásának premierjét.

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »