Oldal kiválasztása

World of Warships: Legends – túl az 1 millión

World of Warships: Legends – túl az 1 millión
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Warships: Legends alig több mint egy hónapja lépett a korai hozzáférési szakaszba, most pedig a Wargaming St. Petersburg csapata büszkén jelenti be, hogy világszinten máris elérték a mérföldkőnek számító 1 milliós játékosszámot.

A csapat új erősítésekkel készült a játékosoknak, köztük a vadiúj Atlanta kampánnyal, illetve a közelgő ingyenes csomaggal és kezdőcsomagokkal!

Ha kíváncsi vagy, milyen volt egy Atlanta Premium Tier VI cirkálóval harcolni a frontvonalon, a 2019. május 20-tól elérhető Atlanta kampányban ezt is megtapasztalhatod.

A vadiúj kampány mód mellett a World of Warships: Legendsben a hónap végéig elérhetővé válik egy ingyenes csomag és két kezdőcsomag az elkötelezett admirálisok számára.

Ez a három csomag rengeteg mindent tartalmaz majd, ami csak szükséges a játékosok győzelméhez. A csomagokban többek között az alábbiak is megtalálhatók lesznek: a Texas amerikai csatahajó, a Campbeltown brit romboló és Willis Lee hős parancsnok, valamint növelők, kreditek, dublonok, prémium fiókidő és extra álca a kirobbanó játékélményért!

Translate »