Oldal kiválasztása

World of Tanks Blitz: 5. évforduló és 120 milliós letöltési mérföldkő

World of Tanks Blitz: 5. évforduló és 120 milliós letöltési mérföldkő
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A World of Tanks Blitz, a Wargaming elsőrangú mobiljátéka két meghatározó mérföldkövet is ünnepel ebben a hónapban: a több mint 120 millió letöltést, valamint az 5. évfordulóját. Az utóbbi különleges esemény dátuma június 26., így a játékosok június 19-től kezdve különleges ajándékokat kapnak az egy héten át tartó ünnep keretében.

A játékosok 75 különböző típusú ajándékdobozért szállhatnak csatába, amelyek különféle jutalmakat rejtenek a növelőktől a prémium kategóriás járművekig. Ezek közül három jármű teljesen új: három ikonikus tank, a T-34, a Sherman Firefly és az ELC bis csúcstechnológiás (atommeghajtású!) változata.

Ezenfelül mindenkit, aki az ünnepi hét alatt bejelentkezik, egy különleges ajándékdobozzal jutalmazunk meg, amely egy 5 napos Prémium-hozzáférést, egy német Panzer III A-t, valamint ritka növelőket tartalmaz. Az esemény megkoronázásaként pedig a különleges napon, június 26-án a játékosok minden tankkal a tapasztalati pontok ötszörösét kapják meg az első győzelmükkor!

Az induláskor a World of Tanks Blitzben 3 ország 90 történelmileg hű járműve állt a játékosok rendelkezésére. Mostanra a játékban 8 nemzet több mint 370 páncélozott járműve található meg. Továbbá kizárólag a Blitzben érhető el egy különleges hibrid nemzet, amely egy helyre hozza össze az alternatív történelmet, a fantasyt és a tudományos fantasztikumot, ahol többek között a Warhammer 40 000-ből és a Valkyria Chroniclesből is megtalálhatók gépek.

Translate »