Oldal kiválasztása

Új játék mód Rocket Leagueben!

Új játék mód Rocket Leagueben!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Rocket League régóta nem biztosított nekünk új módot, a jelenlegi Standard, Rumble, Snow Day és Drop Shot módok unalmasak lehetnek azok számára, akik nem kompetitíven játszanak, vagy csak félre rakják azt egy kis időre. De mit is lehet akkor csinálni? Ha pcn játszunk mindig van lehetőségünk mások által készített modolt verziókat kipróbálni, Ám ha erre nincs lehetőségünk vagy egyszerűen csak nem vonz minket, az internet hatalmas világában vannak olyanok akik kitaláltak pár minigamet rocket leaguen belül.

Crate Wars

Ilyen például a Crate Wars, az az láda háború. A szabályok egyszerűek, legalább ketten kell, hogy játsszuk, minden amit kinyitunk pontot ér,

  • A Rare (ritka) 1-et
  • A Very rare (nagyon ritka) 2-t
  • Az Import 3-at
  • Az Exotic 4-et
  • A Black Market (feketepiaci) 6-ot
  • Illetve ha certificated vagy festett akkor az +1-1 pont.

Akinek a végén több pontja van az nyer. Tétnek, hogy izgalmasabb legyen a játék, gyakorlatilag bármit feltehetünk, a legelterjedtebb, hogy a győztes viszi minden láda tartalmát.

Blind Trading

Ha pedig erre ráunnánk, aminek oka igazából csak a pénztárcánk fogyása lehet, akkor jöhet a Blind Trading, az az a vak csere. Akár csak a Crate Warsnak, ennek sem bonyolult a szabályzata a pontozása ugyan az, a lényeg pedig, hogy meg számoljuk hány sorban vannak a dolgaink, amik lehetnek import, exotic vagy black market, ezekre kell állítani a filtert. Ha ez megvan 1-től 7-ig választunk egy oszlopot, majd random szám generátorral kisorsoljuk melyik sorban lévő oszlop kincse lesz a miénk. Ezt annyi körön át játszhatjuk ahányszor szeretnénk, de érdemes olyan 7-8 körül abba hagyni, illetve legalább 15 sornyi cuccnak lennie, hogy legyen benne izgalom.

Itt is az nyer akinek a végén több pontja van. A tét, hogy izgalmasabb legyen a játék ez úttal is bármi lehet, viszont itt mindenképpen elcserélitek a dolgokat. (Mivel ilyet még nem volt sajnos lehetőségem játszani, ezért nézzétek meg azt akinél találkoztam először a játékkal. Jon Sandman)

<iframe src="http://store.steampowered.com/widget/252950/" frameborder="0" width="100%" height="190"></iframe>

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »