Oldal kiválasztása

Sea of Thieves – meglenne a megjelenési dátum?

Sea of Thieves – meglenne a megjelenési dátum?
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mióta csak bejelentették a Sea of Thieves fejlesztését, rengetegen követik és jelenlegi álláspont szerint a Rare és a Microsoft gondozásában lévő játék minden idők legjobb kalózos játékának ígérkezik.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a játék valamikor jövőév elején jelenik meg, sőt azt is elmondták már, hogy Xbox One mellett Windows 10-es számítógépen is játszható lesz. (Ráadásul Xbox One X konzolon 4K-ban is). Pontos dátumot azonban még nem mondtak.

Két helyen is észrevetettünk egy lehetséges dátumot, ráadásul mindkét helyen ugyanazt írják. Az IGDB és az Amazonon található infó szerint ugyanis 2018. március 31-én jelenik meg. Bár a IGDB mindkét platformot említi, lehetséges, hogy először csak Xbox One fog megjelenni.

Bár az időpont teljesen valós lehet, hiszen március vége még az első negyedévbe esik, kezeljük fenntartásokkal ezt a dátumot, és ne kérjünk már szabadságot április első hetére.

Mi már nagyon várjuk a kalózkodást, és reméljük minél hamarabb lőhetünk az ágyukkal. Addig is itt a legfrissebb videó a fejlesztőtől.

Translate »