Oldal kiválasztása

Rossz hírt kaptak a Windows XP és a Windows Vista rendszert használó játékosok

Rossz hírt kaptak a Windows XP és a Windows Vista rendszert használó játékosok
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft már három éve megszüntette az XP támogatását, de ennek ellenére még rengeteg játékos ragaszkodik az ósdi operációs rendszerhez. A Blizzard most elég nyomós érvvel segíti elő a váltást egy biztonságosabb és modernebb rendszerre, hiszen októbertől kezdve a World of Warcraft, a Starcraft II, a Diablo III, a Hearthstone és a Heroes of the Storm többé már nem indul el XP-n és Vistán. A Blizzard az ígérete szerint további részleteket tesz majd közzé a pontos dátumokkal kapcsolatban (az egyes játékok által támogatott rendszerek körét nem egyszerre csökkentik), mindenesetre arra kérik a játékosaikat, hogy addig is váltsanak az újabb rendszerek egyikére.

És hogy melyek ezek? Lehet választani a Windows 7, a Windows 8 és a 8.1, valamint a Windows 10 közül. Értelemszerűen a legújabb rendszer a legbiztonságosabb, erre érhetők el a legújabb illesztőprogramok, és ez élvezi majd mostantól számítva még a legtovább a szoftverkiadók támogatását.

Ha valaki pedig a hardverkövetelmények miatt nem váltott újabb rendszerre, annak érdemes megfontolni az áttérést Linuxra. Kicsit ugyan rögös az odavezető út, de egy próbát talán megér.

Translate »