Oldal kiválasztása

PS Plus Ingyen játékok – 2021 február

PS Plus Ingyen játékok – 2021 február
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Érdekesen alakult a februári felhozatal PS Plus játékok tekintetében, mivel a Sony már a PS5 megjelenésekor bejelentette, hogy az eredetileg nyitócímnek szánt, teljes áron érkező Destruction AllStars lesz a második hónap ingyenes játéka azok számára, akik élnek az előfizetés lehetőségével. Nos, ez így is történt, de nem csak ezen akad meg az ember szeme, sőt, biztos vagyok benne, hogy sokak számára nem ez lesz a hónap fénypontja.

Történt ugyanis, hogy a japánok meghúzták a váratlant, és az új cím mellé két másik sikerjátékot is hozzácsaptak, amelyek ráadásul a PS4 és PS5 tulajdonosok számára is egyaránt elérhető.

Az egyik az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek legújabb akciójátéka a Control, mely ráadásul nem a sima, hanem az Ultimate Edition néven elkeresztelt, kiegészítőkkel megspékelt verziót kapják meg az előfizetők, platformtól függetlenül (PS4 és PS5 is).

A végül, de nem utolsó sorban, a szintén PlayStation exkluzív, festős kalandjáték, a Concrete Genie érkezik, amellyel korosztálytól függetlenül bárki elütheti az időt.

A februári ingyen játékok a hónap 5. napjától lesznek elérhetőek. Nektek, hogy tetszik a felhozatal? Elégedettek vagytok vele, vagy vártatok volna valami mást?

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »