Oldal kiválasztása

Planet Zoo Arctic Pack – DLC teszt

Planet Zoo Arctic Pack – DLC teszt
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Planet Zoo egy rendkívül jól sikerült játék lett, mely a műfaj rajongóinak megannyi kellemes percet képes okozni. Az alapjáték azonban néhány hétvégényi játék után eldurrogtat minden puskaport, s kihívást csupán állatkertünk nagysága és az előre megírt küldetések változatossága okozhat. Ezt a fejlesztők is jól tudják, így alig pár hónappal a megjelenés után elkészült az első DLC is. Az Arctic Pack, hamár idehaza ritkán látunk, egy havas, téli csodavilággá varázsolja állatkertünket. Ehhez néhány új faj is tiszteletét teszi, az épületek új, viking-stílusú külsőbe bújnak és kapunk két új küldetést és számos kihívást is.

Az új állatok között köszönthetjük – a már ismert minőséggel – a jegesmedvét, rénszarvasokat, különböző farkasokat, azonban pár közönségfavorit sajnos így is kimaradt. (Jómagam például a pingvineket már az alapjátékból is hiányoltam, s most se togyogtak be hozzánk.) Épületek tekintetében számos új struktúra közül válogathatunk, de új külsőt kaptak az utak, különböző tereptárgyak és jó néhány északi, hideget kedvelő növény is bekerült a felhozatalba.

A fejlesztők azokra is gondoltak, akik a kihívások és küldetések világában érzik magukat otthon, ők Mexikóvárosban és Norvégiában tehetik próbára magukat.

A kiegészítő 10 USD-t kóstál, ami a jelenlegi árfolyamon körül-belül 3000 forintot tesz ki. Ezekért kapjuk a néhány új állatot, a körülbelül kétszáz darab új terepelemet és a két küldetést a kihívásokkal egyetemben. Ennyi pénzért talán kicsit kevésnek nevezhető a tartalom, de ha épp nincs más beruházás a láthatáron vagy belefutunk egy akcióba, a téli környezet még mindig hívogató lehet.

Translate »