Oldal kiválasztása

Pioneers of Pagonia – Korai hozzáférés betekintő

Pioneers of Pagonia – Korai hozzáférés betekintő

Mi történik akkor, ha Volker Wertich, a Settlers sorozat eredeti alkotója összefog egy díjnyertes indie stúdióval, az Envision Entertainmenttel? Életre kel a Settlers méltó örököse. 2023 végén Korai Hozzáférés keretein belül jelent meg Steamen, mellyel a korai vásárlók bepillantást nyerhetnek a játék egyedülálló funkcióiba és magával ragadó játékmenetébe.

A Pioneers of Pagonia egy magával ragadó fantáziavilág építésével, felfedezésével bízza meg a játékosait. A játék célja, hogy a klasszikus városépítő játékmenetet, amit Wertich korábbi műveiből jól ismerhetünk, frissítse innovatív új funkciókkal és mély gazdasági szimulációval, melysorán szerteágazó termelési láncok létrehozását lehetővé téve.

A Pioneers of Pagonia alapeleme a „Wuselfaktor” német nyelvből származó fogalom, mely nagyjából annyit jelent, hogy „a nyüzsgés és a nyüzsgés tényezője”. Ez az egyedülálló tulajdonság, amely a Wertich-játékok és a legsikeresebb civilizáció/városépítős játékok (pl.: Cities Skylines, HUMANITY stb.) alappillére, melynek lényege, hogy a játék egy élénk és nyüzsgő hangulatot és világot tárjon a játékosai elé. A Pioneers of Pagonia játékosai szorgalmas Pagoniaiak ezreinek lesznek tanúi, akik aktívan részt vesznek a városokon/településeken belül a rájuk bízott feladatok elvégzésében, hozzájárulva a világ virágzó gazdaságához és fejlődéséhez.

A gazdasági szimulációt a Pioneers of Pagonia úgy emeli egy magasabb szintre, hogy egy komplex láncrendszert is tartalmaz, melyben 70 különböző áruval és sajátkezűleg felépíthető termelési folyamatok láncolásával sajátkezűleg alakíthatunk ki és optimalizálhatunk stratégiát. A különböző termelési folyamatok és erőforrások egymásra utaltsága mélyebbé, valósághűbbé és ezáltal bonyolultabbá teszi a játékmenetet.

A Pioneers of Pagonia animációi életre keltik a játék nyüzsgő világát. Minden nyersanyag kinyerése, azok szállítása, az összes termelési folyamat és az átlagember mindennapos tevékenységei mind saját egyedi animációt kaptak, ami nagyban hozzájárul a hangulat megalapozásához, és egy vizuálisan magával ragadó és dinamikus játékélményt állít elő számunkra. Emellett a játék procedurálisan generált pályái végtelen lehetőségeket biztosítanak, garantálva minden egyes játékmenettel egyedi kalandot.

Bár Pagonia idillinek tűnhet, nem mentes a sötét részektől, területi konfliktusoktól és fenyegető lényektől. Ahogy a játékosok egyre mélyebbre merülnek pagoniába, egyre nehezebb kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek stratégiai gondolkodást és problémamegoldó képességet igényelnek. Ezen kihívások teljesítésével a játékosok új lehetőségeket szabadíthatnak fel, és biztosíthatják településük jólétét.

A Pioneers of Pagonia a településbővítéshez több, mint 40 különböző épülettípust biztosít számunkra a korai hozzáférés jelen állapotában, mely a jövőbeni frissítések során szempillantás alatt sokszorozódni fog. Rendelkezésünkre széles választék áll, az alapvető infrastruktúrától kezdve (mint a lakóépületek és nyersanyagtermelő és tároló létesítmények), egészen a nagyszabású nevezetességekig és „csodákig”.

A Pioneers of Pagonia izgalmas és magával ragadó világépítő szimulációs élményt ígér. A Volker Wertich és az Envision Entertainment együttműködése által életre keltett vibráló látványvilággal, bonyolult gazdasági rendszerrel a Korai hozzáférés lezárása után egy olyan játékra számíthatunk, amely a klasszikus városépítő játékmenet legjobb elemeit innovatív funkciókkal és mély gazdasági szimulációval ötvözi.

Translate »