Oldal kiválasztása

Nintendo – Indie Highlights

Nintendo – Indie Highlights

A Nintendo szinte minden hónapban tart valamilyen bemutatót, így könnyen ismerkedhetünk a távlati terveikkel. Így január végéhez közeledve az Indie Highlights jött, ahol sok jobbnál-jobb független fejlesztésű játékot mutattak be, ha ez nem lenne elég van köztük olyan, ami már aznap meg is jelent. De nézzük inkább a bejelentett játékokat leírással, valamint videóval együtt, hogy mindenki kedvére tudjon válogatni.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

A SteamWorld már lassan minden játékstílust kipróbáltam, bányászhattunk, körökreosztott mechanikákkal tűzdelt űrkalózók lehettünk, és egy új játék nem szakít a hagyományokkal most egy dungeon crawler, pakliépítős játékunk kapunk a Image & Form Games és a Thunderful Publishing fejlesztői által. Ebben az innovatív szerepjátékban egy csapatnyi hőst kell egy gyönyörű, kézzel rajzolt világon keresztülkalauzolnod, út közben felépítened a saját kártyapaklidat, ami használatával legyőzheted az ellenségeket az intenzív, fordulóalapú ütközetek során. A játék a tradicionális fantasy elemeket ötvözi steampunk robotokkal, felejthetetlen élményt teremtve, ami telis-tele van szórakozással és humorral. A SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 2019-ben jelenik meg, először Nintendo Switch konzolra

Unruly Heroes

Mágia, mítoszok és őrült kung fu akció elegyedik az Unruly Heroes-ban a Magic Design Studios-tól, ami már most is elérhető Nintendo Switch konzolra. Ezt az akciódús kalandjátékot a kínai történet, a „Nyugati utazás”, avagy a Majomkirály története inspirálta. Szörnyű teremtmények sújtják káosszal és pusztulással a földet, és a Majomkirályra és három színes társára hárul a feladat, hogy legyőzze a gonoszt. Indulj a kalandra egymagad, vagy akár barátaiddal, 4 játékos co-op módban. Sőt még kung fu képességeidet is próbára teheted másokkal szemben a helyi vagy online PvP módban.

Goat Simulator: The GOATY

Álmodoztál valaha arról, milyen lehet kecskének lenni? Nos, ezen nem kell tovább törnöd a fejed, mert itt a Goat Simulator: The GOATY a Coffee Stain Publishingtól. A hihetetlen sikernek örvendő jelenség már elérhető Nintendo Switch konzolra. Ez maga a kecskeszimuláció-technológia csúcsa, ráadásul a Goat Simulator: The GOATY csomagban megtalálod a Goat Simulator-t, a Goat MMO Simulatort, a Goat Simulator: GoatZ-t, a Goat Simulator: Payday-t és a Goat Simulator: Waste of Space-t is.

When Ski Lifts Go Wrong

A When Ski Lifts Go Wrong a Curve Digitaltól egy őrületesen szórakoztató, fizika-alapú építkezős fejtörőjáték, tele kreatív kihívásokkal, sportokkal és katasztrófákkal! Indulj a dimbes-dombos tájon, és küzdd fel magad a meredek hegycsúcsokig. Okoskodd ki a gondosan megtervezett szcenáriók megoldását, hogy minden utazó eljuthasson végcéljához. Több mint 100, igazi kihívást jelentő, előre elkészített pályával és sandbox stílusú építőmóddal azok számára, akik saját pályát alkotnának, sok-sok órányi szórakozásnak nézel elébe a lejtőkön. A When Ski Lifts Go Wrong már elérhető Nintendo Switch konzolra.

Double Kick Heroes

HEAVY METAL! ZOMBIK! BÖHÖM PUSKÁK! A Double Kick Heroes a Headbang Clubtól és a Plug In Digitaltól ötvözi a lövöldözős játékokat és a ritmikus műfajt egy magas oktánszámú élményben, amihez foghatót még biztos nem láttál. Suhanj egy posztapokaliptikus romvilágon át a pokolba vezető úton, igazi csontzúzó Heavy Metal ritmusára, ami az egyetlen fegyvered a zombihordákkal szemben. Több mint 30 eredeti metálszám, sőt olyan vendégelőadók zenéi is szerepelnek a játékban, mint például a GOJIRA. A Double Kick Heroes legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik meg 2019 nyarán

Inmost

Az Inmost egy hátborzongató hangulatú puzzle-platformer a Chucklefish fejlesztői csapatától, amiben három különböző játszható karaktert követhetünk egy sötét, összefonódó történet során. Egy ősi, elhagyott várban, amit gyönyörű pixel-art stílusban alkottak meg, szükséged lesz az eszedre és bátorságodra egyaránt, hogy megszökhess a mélyben bujkáló, árnyakba burkolózó gonosz elől. Az Inmost legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik majd meg 2019-ben.

Forager

A Forager a Humble Bundle-től egy 2D-s nyílt világú játék, amiben olyan jövőt építhetünk, amilyet csak akarunk. A játék a felfedezést, a harcot, a farmolást és az eszközgyártást kombinálja, így sok különböző játékstílust élvezhetünk, miközben kicsiben kezdve folyamatosan kibővítjük territóriumunkat, képességeinket valamint barátainkból – és ellenségeinkből – álló kapcsolati hálónkat. A Forager hamarosan érkezik Nintendo Switch konzolra.

Wargroove

Irány a harcmező a Wargroove-ban, egy fordulóalapú stratégiai játékban a Chucklefish-től. Válassz a rengeteg különböző parancsnok közül, akik mindegyike saját „groove” támadással rendelkezik, ami akár döntő szerepet is játszhat a csaták során. A játék teljes sztorimóddal is rendelkezik, de online* és helyi többjátékos formában is játszható, akár négy fővel. Ráadásul a háború itt még nem ér véget, mivel a könnyen elsajátítható szerkesztő és testreszabó eszközök segítségével megalkothatod és megoszthatod saját térképeidet és hadjárataidat. A Wargroove február 1-én menetel be a Nintendo Switch kínálatába, és a Nintendo eShopon keresztül már most is előrendelhető.

CrossCode

Ugorj fejest egy hatalmas sci-fi kalandba a CrossCode-dal, egy retro-inspirált 2D-s akció RPG-vel a Deck 13 Interactive és a Radical Fish Games csapatától. A 16 bites stílust és a gördülékeny fizikai környezetet kombinálva a gyors tempójú harcrendszer és a szórakoztató rejtvénymechanika garantáltan rabul ejt! A CrossCode 2019-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A prezentáció végén kaptunk egy kis összefoglalóvideót, hogy milyen indie játékok jelentek meg eddig Nintendo Switchre. Azt is érdemes megnézni, mert ott is találhatsz olyan játékot ami érdekelne fog.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »