Oldal kiválasztása

Nintendo – Indie Highlights

Nintendo – Indie Highlights
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo szinte minden hónapban tart valamilyen bemutatót, így könnyen ismerkedhetünk a távlati terveikkel. Így január végéhez közeledve az Indie Highlights jött, ahol sok jobbnál-jobb független fejlesztésű játékot mutattak be, ha ez nem lenne elég van köztük olyan, ami már aznap meg is jelent. De nézzük inkább a bejelentett játékokat leírással, valamint videóval együtt, hogy mindenki kedvére tudjon válogatni.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

A SteamWorld már lassan minden játékstílust kipróbáltam, bányászhattunk, körökreosztott mechanikákkal tűzdelt űrkalózók lehettünk, és egy új játék nem szakít a hagyományokkal most egy dungeon crawler, pakliépítős játékunk kapunk a Image & Form Games és a Thunderful Publishing fejlesztői által. Ebben az innovatív szerepjátékban egy csapatnyi hőst kell egy gyönyörű, kézzel rajzolt világon keresztülkalauzolnod, út közben felépítened a saját kártyapaklidat, ami használatával legyőzheted az ellenségeket az intenzív, fordulóalapú ütközetek során. A játék a tradicionális fantasy elemeket ötvözi steampunk robotokkal, felejthetetlen élményt teremtve, ami telis-tele van szórakozással és humorral. A SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 2019-ben jelenik meg, először Nintendo Switch konzolra

Unruly Heroes

Mágia, mítoszok és őrült kung fu akció elegyedik az Unruly Heroes-ban a Magic Design Studios-tól, ami már most is elérhető Nintendo Switch konzolra. Ezt az akciódús kalandjátékot a kínai történet, a „Nyugati utazás”, avagy a Majomkirály története inspirálta. Szörnyű teremtmények sújtják káosszal és pusztulással a földet, és a Majomkirályra és három színes társára hárul a feladat, hogy legyőzze a gonoszt. Indulj a kalandra egymagad, vagy akár barátaiddal, 4 játékos co-op módban. Sőt még kung fu képességeidet is próbára teheted másokkal szemben a helyi vagy online PvP módban.

Goat Simulator: The GOATY

Álmodoztál valaha arról, milyen lehet kecskének lenni? Nos, ezen nem kell tovább törnöd a fejed, mert itt a Goat Simulator: The GOATY a Coffee Stain Publishingtól. A hihetetlen sikernek örvendő jelenség már elérhető Nintendo Switch konzolra. Ez maga a kecskeszimuláció-technológia csúcsa, ráadásul a Goat Simulator: The GOATY csomagban megtalálod a Goat Simulator-t, a Goat MMO Simulatort, a Goat Simulator: GoatZ-t, a Goat Simulator: Payday-t és a Goat Simulator: Waste of Space-t is.

When Ski Lifts Go Wrong

A When Ski Lifts Go Wrong a Curve Digitaltól egy őrületesen szórakoztató, fizika-alapú építkezős fejtörőjáték, tele kreatív kihívásokkal, sportokkal és katasztrófákkal! Indulj a dimbes-dombos tájon, és küzdd fel magad a meredek hegycsúcsokig. Okoskodd ki a gondosan megtervezett szcenáriók megoldását, hogy minden utazó eljuthasson végcéljához. Több mint 100, igazi kihívást jelentő, előre elkészített pályával és sandbox stílusú építőmóddal azok számára, akik saját pályát alkotnának, sok-sok órányi szórakozásnak nézel elébe a lejtőkön. A When Ski Lifts Go Wrong már elérhető Nintendo Switch konzolra.

Double Kick Heroes

HEAVY METAL! ZOMBIK! BÖHÖM PUSKÁK! A Double Kick Heroes a Headbang Clubtól és a Plug In Digitaltól ötvözi a lövöldözős játékokat és a ritmikus műfajt egy magas oktánszámú élményben, amihez foghatót még biztos nem láttál. Suhanj egy posztapokaliptikus romvilágon át a pokolba vezető úton, igazi csontzúzó Heavy Metal ritmusára, ami az egyetlen fegyvered a zombihordákkal szemben. Több mint 30 eredeti metálszám, sőt olyan vendégelőadók zenéi is szerepelnek a játékban, mint például a GOJIRA. A Double Kick Heroes legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik meg 2019 nyarán

Inmost

Az Inmost egy hátborzongató hangulatú puzzle-platformer a Chucklefish fejlesztői csapatától, amiben három különböző játszható karaktert követhetünk egy sötét, összefonódó történet során. Egy ősi, elhagyott várban, amit gyönyörű pixel-art stílusban alkottak meg, szükséged lesz az eszedre és bátorságodra egyaránt, hogy megszökhess a mélyben bujkáló, árnyakba burkolózó gonosz elől. Az Inmost legelőször Nintendo Switch konzolra jelenik majd meg 2019-ben.

Forager

A Forager a Humble Bundle-től egy 2D-s nyílt világú játék, amiben olyan jövőt építhetünk, amilyet csak akarunk. A játék a felfedezést, a harcot, a farmolást és az eszközgyártást kombinálja, így sok különböző játékstílust élvezhetünk, miközben kicsiben kezdve folyamatosan kibővítjük territóriumunkat, képességeinket valamint barátainkból – és ellenségeinkből – álló kapcsolati hálónkat. A Forager hamarosan érkezik Nintendo Switch konzolra.

Wargroove

Irány a harcmező a Wargroove-ban, egy fordulóalapú stratégiai játékban a Chucklefish-től. Válassz a rengeteg különböző parancsnok közül, akik mindegyike saját „groove” támadással rendelkezik, ami akár döntő szerepet is játszhat a csaták során. A játék teljes sztorimóddal is rendelkezik, de online* és helyi többjátékos formában is játszható, akár négy fővel. Ráadásul a háború itt még nem ér véget, mivel a könnyen elsajátítható szerkesztő és testreszabó eszközök segítségével megalkothatod és megoszthatod saját térképeidet és hadjárataidat. A Wargroove február 1-én menetel be a Nintendo Switch kínálatába, és a Nintendo eShopon keresztül már most is előrendelhető.

CrossCode

Ugorj fejest egy hatalmas sci-fi kalandba a CrossCode-dal, egy retro-inspirált 2D-s akció RPG-vel a Deck 13 Interactive és a Radical Fish Games csapatától. A 16 bites stílust és a gördülékeny fizikai környezetet kombinálva a gyors tempójú harcrendszer és a szórakoztató rejtvénymechanika garantáltan rabul ejt! A CrossCode 2019-ben jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A prezentáció végén kaptunk egy kis összefoglalóvideót, hogy milyen indie játékok jelentek meg eddig Nintendo Switchre. Azt is érdemes megnézni, mert ott is találhatsz olyan játékot ami érdekelne fog.

Translate »