Oldal kiválasztása

Márciusi PS Plusz játékok

Márciusi PS Plusz játékok
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mint minden hónap első keddjén, úgy március 6-án is ajándékba kapunk pár játékot a Sonytól, hogyha Playstation Plus előfizetők vagyunk. Kettő, néha három címet ps4-re, 3-4 címet ps3-ra, alkalomadtán pedig ps vitára is jön valami finomság, és persze kéthavonta kapunk egy ps vr játékot is. Lássuk is, hogy mit hoz a  Március!

Illetve ne felejtsétek, jövőhét keddig (03.06) még bezsebelhetitek a februári játékokat is!

Először is itt a díjnyertes RPG, BloodbroneA Darkosulshoz hasonló stílusú PS exkluzív cím régóta okoz fejfájást, a kihívást kedvelő játékosoknak, Yharnam városa elátkozott és betegség terjed az utcáin, mintha csak futótűz lenne, Veszély, őrület és halál vár ránk minden sarkon.

 

Továbbá a régi konzolokon elérhetőek lesznek:

A másik nagyobb címünk pedig ez úttal a Ratchet & Clank, ami már a PS2-es időkben is jelen volt, így hát akik régen szerették, most újra átélhetik azokat az izgalmakat, amit anno ez a klasszikus okozott. Akik még nem próbálták, rájuk pedig vár egy új kaland! Ratchet, Clank, Captain Qwark-hoz csatlakozva elindulhatunk megmenteni Solana Galaxist.

  • Claire: Extended Cut, PS Vita
  • Bombing Busters, PS Vita

Ez úttal sajnos nincs hír arról, hogy PS VRra kapunk-e új játékot vagy továbbra is be kell érjünk a Starblood Arena-val. Mindenesetre a Sonynak vannak további hírei is.

  • A Dungeon Defenders II szerelmesei március 13 és április 10 között megkaparinthatják a „PS Plusz Pack” tartalmát, ami nem más mint 4 Shadow Costume (Árnyék kosztüm), 1 Millió arany, 5 Campaign Shard Pack (Kampány kirstály csomag), 5 Defender Pack ( Védelmező csomag) és egy Ninja Gato kisállat
  • Ezen kívül fontos változások is várhatóak,igaz ez majd csak a jövőévtől lép életbe, ám a Sony már hivatalosan is bejelentette, hogy jövőév az az 2019 márciusától, nem kapunk több ps3 és ps vita játékot, az ingyenes játékok kimondottan ps4-hez lesznek, hogy ez jó hír vagy sem, a döntést rátok bízzuk. Ám nem kell aggódni, az eddig begyűjtött játékok továbbra is megmaradnak.

(A videóban elhangzik, hogy a játék legfőbb hibája az ember hiány, mióta PS plusszal elérhető, jócskán csak megnövekedett a játékos bázis, ami nagyon jó hír, hiszen a Starblood Arena megérdemli, hogy játszanak vele.)

Translate »