Oldal kiválasztása

Nintendo Switch – Bemutattak pár kiegészítőt

Nintendo Switch – Bemutattak pár kiegészítőt
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő héten lesz a Nintendo Switch hivatalos bemutatója, de már most vannak gyártók akik bemutatták kiegészítőiket a géphez.

Jövő hét pénteken kapjuk meg az igazi Nintendo Switch bemutatót, ahol főként a konzolon és a ráérkező játékokon lesz a hangsúly, de ne feledkezzünk meg, hogy egy hibrid hordozható eszközről van szó. Így már két gyártó bemutatott kiegészítőket, amikkel kényelmesebben vihetjük magunkkal illetve védhetjük meg a Switchet.

Első ilyen cég a Snakebyte ők kevesebb dolgot mutattak be, lesz náluk start kit, ami sok finomságot tartogat: cipzáras tokot, sztereó fülbedugós headset, kijelző törlő, kijelző védőfólia, analógkarokra gumivédő és játékkártya tartó.

De ha egy szolidabb tokra vágyunk akkor, egy puha cipzáras védőt is bemutattak, feltehetően nem lesz olyan árba, mint ez a csomag.

A második cég, a Hyperkin akik kiegészítőket fog árulni a Nintendo Switchez, ők más irányból közelítik meg. Inkább töltőket, tokot valamint egy komolyabb táskát is bemutattak. A táska erősen hasonlít arra ami Wii U-hoz is elérhető volt, de sokkal igényesebb és jobb megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Arra már biztosan nem lehet panaszunk, hogy valamilyen kiegészítő nem lesz a konzolhoz. Reméljük játékok terén sem lesz okunk panaszkodni. Pénteken minden kiderül és remélhetőleg egy terjedelmes cikkel szolgálhatunk majd a bemutatóról.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »