Oldal kiválasztása

Karácsonyi Nintendo 3DS Kínálat

Karácsonyi Nintendo 3DS Kínálat
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo remek kínálattal vár mindenkit akik karácsonyi ajándékot szeretne vásárolni, szinte biztos, hogy minden korosztály megtalálja a maga kedvencét.

Ajándékozz gyermekednek felejthetetlen játékélményeket az ünnepekre a Nintendo 3DS készülékekkel. A Pokémon Sun és Pokémon Moon játékok, illetve az ingyenes Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo frissítés megjelenésével a Nintendo 3DS játékkínálata színesebb, mint valaha! A terjedelmes könyvtárában található alkotások keretében a játékosok többek között hatalmas kalandokra indulhatnak, meghódíthatják a divatvilágot, vagy egyszerűen új barátokra tehetnek szert, így minden korú gyermek garantáltan találhat számára megfelelő játékot. A Nintendo 3DS termékcsalád tagja a Nintendo 2DS készülék is, ami képes minden Nintendo 3DS játék lejátszására a 3D funkció nélkül, így ideális választás fiatalabb játékosoknak.

Akár újonnan fedezik fel a Pokémon világát, akár már tapasztalt edzők, a fiatal felfedezők garantáltan élvezni fogják az Alola régióban való kalandozást a Pokémon Sun és Pokémon Moon keretében. Utazásuk során felkutathatják az Alola régió új Pokémon egyedeit, valamint a Kanto régióból már ismerős Pokémonokat, amik az egyedi éghajlathoz alkalmazkodva teljesen új formát öltöttek és új képességeket tanultak meg. Maximálisan kihasználva az új lehetőségeket – köztük a Z-Mozdulatokat – a játékosoknak bizonyítaniuk kell rátermettségüket a Sziget Kihívások mindegyikének teljesítésével, a Totem Pokémonok legyőzésével és a Koponya Csapat gonosz terveinek megakadályozásával.

Akik szeretnének egy új vidéket felfedezni, de inkább egy nyugodtabb kalandra vágynak, azok beléphetnek az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo szórakozással és barátokkal teli világába. Ebben az alkotásban a játékosok egy új városba költözve szabadon lazíthatnak és barátkozhatnak a helyiekkel. Miután az újonnan érkezők is letelepedtek, polgármesterként az állat szomszédokkal közösen fejleszthetik és szépíthetik a várost hidak, szökőkutak és egyéb létesítmények felépítésével. A halászat, bogárvadászat és lakberendezés csupán néhány példa a számos megnyugtató tevékenységből. Ráadásul, ahogy az évszakok váltakoznak a játékban, még több új tevékenység és verseny válik elérhetővé, az új halakról, bogarakról és kövületekről már nem is beszélve, amikkel tovább gyarapíthatod gyűjteményed. Az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo frissítésnek köszönhetően az Animal Crossing amiibo figurákkal és amiibo kártyákkal meghívhatják a karaktereket a teljesen új tábor helyszínre is.

Megmagyarázhatatlan dolgok történnek a környezetedben? Akkor biztosan egy Yo-kai van a közelben! A YO-KAI WATCH keretében a játékosoknak fel kell kutatniuk a Springdale városában előforduló, a lakók életét megnehezítő, megmagyarázhatatlan jelenségek mögött álló több száz Yo-kai lényt. A különleges Yo-kai Óra segítségével a játékosok felfedhetik és akár össze is barátkozhatnak ezekkel a különböző és mókás Yo-kai lényekkel a város megmentése érdekében. A YO-KAI WATCH egy Nintendo 2DS gépcsomag részeként is kapható, ami egy kék Nintendo 2DS készülék mellett előre telepítve tartalmazza a YO-KAI WATCH játékot is.

A fiatalabb játékosok számára számos különböző játék elérhető, köztük:

  • Fedezz fel teljesen új világokat: A varázslatos kalandokra és kikapcsolódásra vágyók a csodálatos Castleton királyságba költözve a legismertebb Disney karakterek társaságában szórakozhatnak a Disney Magical World 2 keretében. A játékosok rengeteg tevékenység közül válogathatnak Castletonban és a hozzá kapcsolódó világokban: tárgyakat készíthetnek, amikkel aztán kidekorálhatják új otthonukat, belekóstolhatnak a földművelésbe Micimackóval vagy elszökhetnek a hideg téli időjárás elől Lilo & Stitch oldalán. A kalandorok kísérteties küldetéseket is teljesíthetnek a számos Disney világban, mint a Jégvarázs, az Aliz Csodaországban, a Hófehérke és a Hét Törpe és a Kis Hableány. A vállalkozó szellemű fiatalok akár saját kávézójukat is megnyithatják, amit aztán kedvük szerint alakíthatnak a berendezéstől és az ételektől kezdve a személyzet egyenruháján át, egészen a háttérzenéig.
  • Légy divatdiktátor: A feltörekvő divattervezők elindíthatják karrierjüket a Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward keretében. Hírnevük növeléséhez és a divatvilág csúcsára emelkedéshez a játékosoknak saját butikjukat menedzselve kell kiválasztaniuk a tökéletes ruhát vásárlóiknak a több ezer ruhadarab és kiegészítő közül. A butik vezetése mellett négy szakmában is megcsillogtathatod tudásod, így szerencsét próbálhatsz fodrászként, sminkesként, tervezőként és modellként.
  • Egy életre kelt teddy mackó!: A fiatal gyermekek megtanulhatják, hogyan szerezzenek barátokat és szórakozzanak velük a Teddy Together keretében. Teddy számos szórakoztató tevékenységen keresztül segít gyakorolni olvasási, helyesírási és interperszonális készségeiket.

Rengeteg ingyenes demó* tölthető le, köztük a YO-KAI WATCH, a Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward és a Pokémon Sun és Pokémon Moon Speciális Demó a Nintendo eShop kínálatából, ami minden Nintendo 3DS készülékről elérhető.

A játékok színes kínálata mellett a gyermekek kedvenc animációs sorozataikat is élvezhetik az ingyenes Nintendo Anime Channel segítségével, aminek köszönhetően a Nintendo Network ID-val rendelkező felhasználók vezeték nélküli internetkapcsolaton keresztül élvezhetnek olyan sorozatokat, mint az Inazuma Eleven, Pokémon: Indigo League, Pokémon Advanced, Pokémon Advanced Challenge és Kirby! Right Back at Ya!.

A gyermekek és szülők egyaránt élvezhetik a Nintendo 3DS termékcsalád páratlan kínálatát az ünnepek alatt, köztük a Pokémon Sun és Pokémon Moon, Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo és YO-KAI WATCH játékokkal.

Translate »