Oldal kiválasztása

Battlefield 1 – A kampány küldetései

Battlefield 1 – A kampány küldetései
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A DICE tegnap bemutatta a Battlefield 1 kampányát, aminél most kikerültek, hogy milyen küldetésekben lesz részünk.

Mielőtt a küldetésekre kitérnénk, nézzük meg a Battlefiled 1 kampányának felépítését. Most nem egy összefüggő történetet kapunk, hanem az I. világháború főbb harctereit ismerhetjük meg egy-egy küldetés képében. Milyen hosszúak lesznek? Erre még a választ nem tudjuk.

Csak, hogy egy kicsit húzzam az időt még, aki esetleg lemaradt vagy szimplán újra akarja élvezni, itt az előzetes:

Friends in High Places
A szövetségesek az égen elvesztették a háborút. A Brittek folyamatos harcban vannak a Német ászokkal, az átlagos élettartama a harci pilótáknál 17 nap. Szembe kell nézned a sivár esélyekkel, és dicső harcot hívni a nyugati front egén. Intenzív égi harcok, váratlan találkozások, és egy történet a barátságról.

Nothing is Written
A közel-keleti sivatagokban, az Arab törzsek fellázadnak az elnyomó, oszmán birodalom ellen. A birodalom pusztító tüzérsége száll szembe a lóháton támadó lázadókkal. Egy Beduin harcosként küzdhetünk a legendás Arábiai Lawrence oldalán, a technikailag fejlettebb ellenféllel és közben találni egy módot, hogy elpusztítsuk a halálos sínágyút. 

Through Blood and Mud
A brittek 1918 őszén felkészültek, hogy csapást mérjenek a Franciaországban található, Cambrai városára. A tank támogatás miatt, a Szövetség Parancsnokai az áttörést biztosnak vélik. De a Mark V tanknak van egy hibája: nem megbízható. A tank személyzete nem képes együttműködni, pedig mélyen az ellenséges vonalak mögött kénytelenek lesznek bízni egymásban.

Avanti Savoia
Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia csapatai az Alpok hegyei között ragadnak. Egyik fél sem képes a másikat hátba támadni a hófödte hegyek között. Az olaszok különleges egysége, az Arditi előáll egy kockázatos tervvel: megmásszák a hegyet és így támadják oldalba az ellenfelet, akik egy stratégiailag fontos erődben lapulnak.

The Runner
A brit birodalom új frontot akar nyitni az oszmánok ellen, hogy meglepjék őket a saját tengerpartjaiknál. A hajók összegyűltek Gallipolinál több, mint félmillió katona várja a parancsot a partraszállásra (A D-Dayhoz hasonló, csak az I. világháborúban). Az Anzac egyik katonájaként szemtanúja lehetsz szőnyegbombázásoknak és a partraszállásnak, valamint fontos üzeneteket kell kézbesítenünk.

A Battlefield 1 október 21-én érkezik PC-re, XBOX One-ra és PS4-re.

Translate »